- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vești bune pentru utilizatorii WhatsApp! Funcția mult așteptată va fi lansată și va fi disponibilă în următoarele săptămâni

22 May, 22:40 • Constantin Cristina
WhatsApp lansează funcția mult așteptată de utilizatori și va putea fi pusă în aplicare în următoarele săptămâni, fiind disponibilă la nivel global.
Vești bune pentru utilizatorii WhatsApp! Funcția mult așteptată va fi lansată și va fi disponibilă în următoarele săptămâni

Vești bune pentru utilizatorii WhatsApp! Funcția mult așteptată va fi lansată și va fi disponibilă în următoarele săptămâni la nivel global. Expeditorii pot edita mesajele pe care le trimit într-un anumit interval de timp, asta în cazul mesajul este greșit sau persoana se răzgândește în privința lui, a relatat Reuters.

Citește și:  Toţii utilizatorii de WhatsApp trebuie să afle asta! Anunţul important făcut Mark Zuckerberg

Noua funcție WhatsApp mult așteptată va fi lansată și disponibilă în următoarele săptămâni

Utilizatorii platformei vor putea edita mesajele pe care le trimit, în cazul în care se greșește.

„Pentru momentele în care greşeşti sau pur şi simplu te răzgândeşti, poţi acum să editezi mesajele trimise pe WhatsApp”, a anunţat luni aplicaţia de mesagerie deţinută de Meta Platforms, într-o postare pe blog.

Expeditorii vor putea modifica mesajele în 15 minute de la apăsarea trimiterii. Tot ce trebuie să facă este să apese lung pe mesajul pe care vor să-l editeze, să aleagă „editare” din meniul derulant și asta e tot.

Aplicațiile concurente, cum ar fi Telegram şi Signal, permit deja utilizatorilor să editeze mesaje, în timp ce platforma de microblogging Twitter a lansat anul trecut capacitatea de a edita tweeturi, pentru a selecta utilizatori.

O altă funcție disponibilă va fi aceea care permite utilizatorilor să-și blocheze conversațiile într-un dosar protejat de pe WhatsApp. Mark Zuckerberg a anunțat prin intermediul Canalului Meta oficial o nouă funcție.

WhatsApp
WhatsApp

Chat-ul blocat va putea fi accesat de către utilizator doar printr-o parolă sau un element biometric. Mai mult, după ce funcția „Chat Lock” este activată, mesajele noi ce o să intre în conversația blocată o să fie automat ascunse și din notificări. De asemenea, WhatsApp a anunțat că va dezvolta noi funcții pentru „Chat Lock”, inclusiv blocarea pentru dispozitivele însoțitoare și crearea unei parole personalizate și pentru astfel de gadgeturi.

Astfel, pentru a bloca o conversație deschideți setările chatului și ar trebui să vedeți o opțiune numită „Blocare chat” în cazul în care funcția este disponibilă deja pe smartphone-ul pe care îl dețineți. Cu această funcție, chat-urile blocate vor apărea în secțiunea „Chat-uri blocate2 și pot fi deschise, așa cum menționam și anterior, numai folosind codul de acces, amprenta digitală sau autentificarea Face ID. De asemenea, pentru un plus de confidențialitate, conținutul media partajat în chat-urile blocate nu este salvat automat în galeria telefonului.

„Noile chat-uri blocate din WhatsApp vă fac conversațiile mai private. Acestea sunt ascunse într-un dosar protejat prin parolă, iar notificările nu vor arăta expeditorul sau conținutul mesajului”, a fost anunţul făcut de Mark Zuckerberg.