- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vești bune! Românii vor scoate mai puțini bani din buzunare pentru comenzile de la Altex

08 Jun, 20:36 • Lupu Alexandra
Altex introduce livrarea gratuită pentru mai multe produse. Românii vor scoate mai puțini bani din buzunare la fiecare comandă!
Vești bune! Românii vor scoate mai puțini bani din buzunare pentru comenzile de la Altex

Vești bune pentru români! Altex introduce începând cu data de astăzi, 8 iunie, transportul gratuit pentru mai multe produse pe care clienții le comandă de pe site-ul altex.ro, mediagalaxy.ro sau din aplicație, spune wall-street.ro.

Livrare gratuită la Altex

Clienții Altex trebuie să știe asta! Compania a anunțat că introduce transportul gratuit începând cu data de astăzi pentru mai multe produse. Primele informații arată că de livrarea gratuită pot beneficia clienții care comandă de pe site-ul altex.ro, mediagalaxy.ro sau din aplicația magazinului.

Este bine de știut că magazinul va oferi transport gratuit clienților care au un cont online pe platformele companiei. Beneficiul se aplică indiferent de metoda de plată pe care românii o selectează. Totodată, eliminarea costurilor de transport nu se aplică tuturor categoriilor de produse pe care clienții le cumpără.

Citește și: 42.000 de clienți au fost blocați de un mare retailer de modă online. Care este, de fapt, motivul

Românii nu vor beneficia de livrare gratuită pentru următoarele produse: mobilier sau electrocasnice mari precum aparate frigorifice, mașini de spălat rufe și vase, uscătoare de rufe, cuptoare incorporabile, băuturi, anvelope, jante, roți, biciclete, articole de fitness de mari dimensiuni, panouri fotovoltaice, plite incorporabile, aragazuri, hote, aparate de incalzire aer, aparate de încălzire și preparare apa menajeră și aparatele de răcire aer.

„În urma plasării/înregistrării și confirmării comenzii privind produsele eligibile, acestea vor fi livrate în termen de maximum 3 zile lucrătoare calculat de la confirmarea comenzii. Comenzile vor fi livrate doar pe teritoriul României”, se arată în regulament.

Altex
Altex

În regulament se menționează că transportul gratuit este valabil pentru orice persoană fizică cu vârsta de peste 18 ani, împlinită la data începerii Campaniei. Totodată, persoanele în cauză trebuie să fie domicilate sau rezidente în România, și la fel de bine, să dețină un cont de utilizator / client pe platformele companiei.

“Putem ajuta la ieșirea din insolvență a companiei, având o abordare pro business, în măsura în care actualul management își dorește acest lucru. Acest context în care ne aflăm ar putea însemna o relansare a brandului Vivre pe piață.

Suntem deschiși și flexibili dar mai ales suntem interesați să identificăm cele mai bune soluții, coerente cu obiectivele strategice și financiare ale companiei”, declară Dan Ostahie, CEO și fondatorul Altex România.

Vezi și: Farmacia Tei are 75 de roboți autonomi care se ocupă de procesarea comenzilor online. Este unul dintre cele mai mari sisteme automatizate de intralogistică din Europa de Sud-Est