- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

VIDEO. Cum au reacționat românii când au aflat că Liviu Dragnea și-a deschis canal de YouTube. Politicianul s-a apucat de gătit

03 Apr, 11:11 • Bumbeneci Diana
Liviu Dragnea și-a deschis canal de YouTube. Pentru că nu se mai descurcă să facă politică, Dragnea s-a apucat de gătit.
VIDEO. Cum au reacționat românii când au aflat că Liviu Dragnea și-a deschis canal de YouTube. Politicianul s-a apucat de gătit

Fostul lider PSD Liviu Dragnea și-a lansat un canal de YouTube pentru gătit, prima rețetă fiind cea de mâncare de păstăi. El elogiază beneficiile ”manganului”, despre care afirmă că ar fi bun pentru creșterea fertilității bărbaților, și critică supermarketurile. Cum au reacționat românii când au aflat.

Liviu Dragnea și-a făcut canal de YouTube pentru gătit

Comentariile utilizatorilor sunt preponderent ironice, făcând referire la perioada în care Dragnea a fost în detenție. Canalul lui Dragnea ”Bucătăria de acasă” promovează mâncarea sănătoasă, după cum anunță chiar fostul lider PSD, care precizează că la fiecare rețetă va prezenta și beneficiile principalelor ingrediente, scrie News.ro. Prima rețetă este cea de mâncare de fasole galbenă păstăi.

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Conform lui Dragnea, fasolea galbenă păstăi are vitamina A, C, potasiu, acizi gași, dar conține și ”mangan”, despre care afirmă că este foarte bun pentru ”creșterea activității hormonale, ajută fertilitatea la bărbați și la femei previne pierderea sarcinii”. Primul episod de pe canalul lui Dragnea a strâns aproape 50.000 de vizionări și peste 660 de comentarii, multe dintre ele ironice, iar astăzi, canalul lui Dragnea are peste 1,9 k abonați.

Citește și: Adio școală online pentru studenți! ASE-ul impune din noul an școlar prezența fizică la toate cursurile universității! „învățarea se face doar în amfiteatru și în sala de seminarii”

O așteptăm și pe doamna Udrea cu un show despre goblene și pictură pe numere”, afirmă unul dintre utilizatori, în timp ce alții fac referire la perioada petrecută de Dragnea în detenție.

Ai reusit tu sa scoti un milion de romani pe strada… eu zic ca reusesti sa faci si un mil de vizualizari la video! Succes Liviu!”, a comentat un alt român.

Scarlatescu, Bontea sau Dumitrescu vor fi istorie in curand. Atat calm nu am vazut la nimeni! Aproape ca mi-a facut pofta!”, „Acel moment când visul tă era să devii dictator , dar te gândești că nici bucătar nu-i rău deloc …”, mai sunt câteva dintre reacțiile românilor.

Ai mai putea citi: Sorin Grindeanu se gândește să fie din nou premier. „Orice om politic are un anumit proiect”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult