- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vin bani pentru România! 97 de noi contracte au fost semnate de ministrul Dezvoltării

15 Dec, 12:31 • Bumbeneci Diana
Ministerul Dezvoltării a reușit să atragă noi fonduri pentru România. Banii vin din Programul Național de Redresare și Reziliență.
Vin bani pentru România! 97 de noi contracte au fost semnate de ministrul Dezvoltării

Vești bune pentru români. Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat 97 de noi contracte finanțate prin componenta C10 – Fondul Local din Planul Național de Redresare și Reziliență, anunță Agerpres.

97 de contracte semnate de MDLAP pentru România

Contractele au fost încheiate între autorităţile publice locale din 89 de unități administrativ-teritoriale şi Ministerul Dezvoltării şi au o valoare totală de 779.231.750,88 de lei, a precizat un comunicat de presă al MDLPA.

Ai mai putea citi și: Lovitură pentru românii care călătoresc cu Ryanair! În 2023, compania va face schimbări majore

bani prin PNRR pentru România
bani prin PNRR pentru România

Proiectele fac  referire la înnoirea parcului de vehicule destinate transportului public, prin achiziţionarea de vehicule nepoluante, asigurarea infrastructurii pentru transportul verde, prin achiziţionarea de puncte de încărcare pentru vehicule electrice, construirea de locuinţe nZEB plus pentru tineri şi locuinţe de serviciu pentru specialiştii din sănătate şi învăţământ, cât şi elaborarea/actualizarea în format GIS a documentaţiilor de amenajare a teritoriului şi de planificare urbană.

Conform anunțului făcut de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, prin cele trei componente ale Planului Național de Redresare și Reziliență, au fost semnate 1.410 contracte de finanţare, în valoare totală de 12.331.316.892,50 de lei.

Ai mai putea citi și: Creșteri între 34% și 45% pentru o categorie de pensionari! Budăi: „Astfel, în 2023, 2,3 milioane de pensionari vor avea creșteri ale veniturilor”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult