- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vouchere cadou de Ziua Bărbatului. Care este condiția simplă de îndeplinit pentru ca românii să primească tichetul. Firea: „Ne dorim un proiect de modificare a Codului Fiscal”

20 Mar, 14:33 • Bumbeneci Diana
Ministerul Familiei vrea să ofere cadou tuturor bărbaților din România, cu ocazia zilei în care sunt celebrați. Gabriela Firea anunță ce condiții trebuie să îndeplinească aceștia.
Vouchere cadou de Ziua Bărbatului. Care este condiția simplă de îndeplinit pentru ca românii să primească tichetul. Firea: „Ne dorim un proiect de modificare a Codului Fiscal”

Ziua Bărbatului va aduce cadouri pentru români, Gabriela Firea promite tichete cadou de Ziua Bărbatului anunţate într-un poriect iniţiat de Ministerul Familiei. Românii pot primi o sumă de bani, însă cu o condiţie.

Tichete cadou de Ziua Bărbatului

Gabriela Firea anunță că a inițiat un proiect prin care propune introducerea acordării tichetelor cadou cu ocazia Zilei Bărbatului – 19 noiembrie.

Gabriela Firea promite tichete de Ziua Bărbatului
Gabriela Firea promite tichete de Ziua Bărbatului

„Egalitatea de șanse nu este doar despre drepturile femeilor, ci și despre cele ale bărbaților, discriminați mai puțin ce-i drept”, a declarat Gabriela Firea.

Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Șanse continuă, în acest sens toate demersurile de promovare a principiului egalității de șanse și de tratament între femei și bărbați. „De cele mai multe ori, femeile sunt discriminate, dar trebuie să recunoaștem și situațiile în care domnii sunt dezavantajați”.

Te mai poate interesa și: Avertisment dur pentru românii care așteaptă voucherele de vacanță! Adrian Negrescu „Vom plăti aceste vouchere cu vârf și îndesat, prin inflație, prin majorarea taxelor”

Ministerul Familiei, în colaborare cu specialiștii ANES, propune o modificare a Codului fiscal favorabilă și bărbaților.

„Legea 22/2016 stabilește ca date oficiale 8 Martie – Ziua Femeii şi 19 noiembrie – Ziua Bărbatului. Codul fiscal permite angajatorilor să ofere tichete cadou doamnelor şi domnişoarelor pe 8 Martie, cu ocazia Zilei Femeilor. Ne dorim, printr-un proiect de modificare a Codului Fiscal, ca angajatorii să poată acorda și domnilor un astfel de tichet în valoare de 300 de lei, scutit de impozite. Singura condiție este ca acest beneficiu să fie prevăzute în contractul de muncă, fie el colectiv sau individual, sau în regulamentul intern al instituţiei”, a mai explicat Gabriela Firea.

Citește și: Noi vouchere pentru români. Femeile primesc astăzi 300 de lei

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult