- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vouchere în valoare de 200 de lei la Lidl. Iată cât de ușor este să le obții

04 Oct, 12:15 • Bumbeneci Diana
Lidl oferă românilor șansa de a câștiga bani, dar și noi premii. Iată ce trebuie să faci pentru a avea parte de aceste cadouri.
Vouchere în valoare de 200 de lei la Lidl. Iată cât de ușor este să le obții

Lidl România pregătește vouchere în valoare de 200 de lei pentru români, dar și alte premii. Gigantul a luat decizia de a le oferi cadou clienților din toată țara posibilitatea de a câștiga aceste vouchere, însă există câteva mici reguli pe care oamenii trebuie să le respecte.

Lidl România oferă vouchere în valoare de 200 de lei

Românii pot câștiga 200 de lei pentru produsele pe care le cumpără din oricare dintre magazinele din România, iar șansele de câștig sunt aceleași pentru oricine este interesat să profite de ofertele din magazin, prezentate în această perioadă.

Lidl oferă primele cinci vouchere, fiecare în valoarea de 200 de lei, pentru cumpărături din oricare dintre magazine. Pe lângă aceste vouchere, el le oferă românilor și un waffle maker, dacă aleg să participe la o nouă promoție pentru Chef Mat, un show care pare a avea mult succes la noi acum. Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook Lidl.

Citește și: Economia României în 2023, umbrită de un scenariu negru. Urmează recesiunea tehnică

Vouchere în valoare de 200 de lei la Lidl. Iată cât de ușor este să le obții
Vouchere în valoare de 200 de lei la Lidl. Iată cât de ușor este să le obții

Conform regulamentului de participare pe care Lidl l-a publicat, pentru oricare dintre aceste vouchere de 200 de lei, clienții trebuie să achiziționeze produse de minimum 70 de lei din oricare dintre magazinele din țară. Printre cumpărături va trebui să se afle și ingredientul cheie din ultimul show. Campania este pe o perioadă limitată.

Show-ul #ChefMat vine cu un nou CONCURS! 🎁 Cum poți să câștigi un aparat de vafe sau vouchere Lidl de 200 lei? 👇

👀 Urmărește episodul 7 și găsește cele trei ingrediente-cheie;

🛒 Achiziționează cel puțin unul dintre ingredientele-cheie pe un bon de minimum 70 de lei;

🧾 Înscrie bonul pe site: https://bit.ly/3RwUcvT.

Important! Bonul înscris trebuie să conțină cel puțin unul dintre cele trei trei ingrediente-cheie din episod.”, se arată pe pagina de Facebook a gigantului.

Mai poți citi: O garsonieră din Cluj a uimit toți românii. Deși are patul deasupra băii și doar 14 metri pătrați, ea se închiriază la un preț exorbitant

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult