- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vrei să știi ce e un job de continuous improvement? Cum poți obține locul de muncă plătit cu 1600 de euro pe lună

01 Apr, 19:24 • Bumbeneci Diana
Un angajat pe poziţia de continuous improvement specialist este destul de bine plătit în România. Iată ce trebuie să faci pe o astfel de poziție.
Vrei să știi ce e un job de continuous improvement? Cum poți obține locul de muncă plătit cu 1600 de euro pe lună

Există și joburi foarte bine plătite în România. Un angajat pe poziţia de continuous improvement specialist are un salariu care variază, în medie, între 1.200 şi 1.600 de euro net pe lună, după cum arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs, citate de Zf.

Date despre jobul de continuous improvement

Un astfel de post necesită un angajat care să se ocupe de analiza permanentă a proceselor unei companii şi face sugestii cu privire la modul de îmbunătăţire a acestora. Aceştia lucrează de obicei cu companii de producţie pentru a ajuta la eficientizarea metodelor lor de producţie.

Citește și: Un militar publică fluturașul de salariu pentru ca românii să afle totul despre povestea contribuției la pensiile din Armata Română! „Apoi ne-am împrăștiat ca pleava în toate colțurile lumii căutând alte oportunități fiind deja scârbiți de acest sistem ticălos”

Continuous improvement
Continuous improvement

Pe măsură ce creşte accentul pus pe producţie, se simte tot mai mult şi nevoia de optimizare a proceselor, astfel încât resursele să fie folosite cât mai eficient şi rezultatele maximizate. Pentru un astfel de job se caută specialişti în îmbunătăţirea proceselor, care au experienţă în medii de producţie şi au o gândire centrată pe găsirea de soluţii. Este nevoie de candidaţi cu studii superioare, care au cunoştinţe de PC, cât şi de limba engleză. Salariul net poate ajunge până la 1.600 de euro, la care se adaugă tichete de masă şi alte beneficii”, afirmă Ana Vişian, marketing manager, BestJobs.

Desigur, și la acest job există beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: tichete de masă, bonus de performanţă, prime de sărbători, zile libere suplimentare, abonament medical la clinici private de sănătate.

Ultimele date arată că 624 de posturi vacante pentru poziţia de continous improvement specialist sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Sibiu, Timişora, Oradea, Lugoj și, desigur, în Bucureşti.

Ana Vişian, marketing manager, BestJobs a explicat că pentru un astfel de loc de muncă în România se caută în prezent tot mai mulți specialiști în îmbunătăţirea proceselor care au experienţă în medii de producţie şi au o gândire centrată pe găsirea de soluţii.

Vezi și: Ce salariu trebuie să aibă un român pentru a avea o pensie de 2.000 de lei

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult