- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vrei un job plătit cu 1800 de euro? Iată cât de simplu este să lucrezi ca manager de proiect

17 Apr, 22:37 • Bumbeneci Diana
În România, un manager de proiect poate să câștige între 1200 și 1800 de euro pe lună. Specialiștii în domeniul recrutării anunță ce trebuie să facă un astfel de angajat pentru a avea parte de un salariu bun și de beneficii surprinzătoare.
Vrei un job plătit cu 1800 de euro? Iată cât de simplu este să lucrezi ca manager de proiect

Jobul de manager de proiect este la mare căutare în România. Un angajat pe poziţia de responsabil de avize are un salariu care variază, în medie, între 550 şi 750 de euro net pe lună, după arată datele de la platforma de recrutare online BestJobs, conform Zf.

Ce trebuie să facă un manager de proiect

Te mai poate interesa: Românii riscă să piardă sume importante de la Guvern. MADR anunță lista persoanelor EXCLUSE de la plată

Persoana desemnată pe un astfel de rol va fi responsabilă de întocmirea documentaţiei, după caz: documentaţie de obţinere a certificatului de urbanism, avize de gospodărire a apelor, autorizaţii de gospodărirea a apelor, avize de amplasament etc. O cerinţă obligatorie este să fie absolvent de inginerie sau student la inginerie şi să deţină cunoştinţe de AutoCad, gândire critică şi capacitatea de sinteză. Salariul net pe care îl poate accesa o persoană pentru această poziţie este, în medie, de 550 – 750 de euro şi în prezent sunt multe poziţii deschise atât la nivel naţional, în Arad, Cluj, Bucureşti, Ploieşti şi Piteşti“, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Job manager de proiect
Job manager de proiect

Acest loc de muncă are și o serie de beneficii extrasalariale, precum și bonusuri. De cele mai multe ori, locul de muncă vine însoțit de bonusuri precum tichete de masă, prime de sărbători, transport inclus, telefon mobil şi laptop.

În prezent, 119 posturi vacante pentru poziţia de responsabil avize sunt disponibile pe platforma BestJobs dintr-un total de 35.000 de anunţuri de angajare active. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Arad, Cluj, Bucureşti, Ploieşti şi Piteşti.

Te mai poate interesa și: Un nou sprijin de 30.000 de euro pentru români. AFIR anunță cum pot fi obținuți banii

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult