Știri interne

West Side Christmas Market se deschide astăzi în Parcul Drumul Taberei. Sunt anunțate mari surprize pentru bucureșteni

25 Nov, 10:41 • Bumbeneci Diana
Unul dintre cele mai mari târguri din București se deschide astăzi în Sectorul 6. Evenimentul va avea loc la ora 18:00 și vine cu surprize pentru cei ce vor fi prezenți.
West Side Christmas Market se deschide astăzi în Parcul Drumul Taberei. Sunt anunțate mari surprize pentru bucureșteni

Târgul de Crăciun „West Side Christmas Market” se deschide astăzi în Parcul Drumul Taberei. Evenimentul va debuta cu un spectacol oferit de Gașca Zurli și un impresionant foc de artificii.

West Side Christmas Market debutează azi

Primăria Sectorului 6 anunță că la acest târg va fi cea mai mare perdea luminoasă din România. Aceasta are peste 100 de metri şi va fi ridicată la mai mult de 50 de metri înălţime, pe podul suspendat care traversează Parcul Drumul Taberei. Pentru realizarea ei, organizatorii au lucrat cu o companie internaţională care operează astfel de instalaţii în Asia, Ţările Nordice şi SUA, una din cele mai emblematice locaţii în care se montează astfel de decoraţiuni fiind Rockefeller Center New York.

„Un târg de Crăciun pentru bucuria familiilor şi a celor mici. Îmi doresc ca ‘West Side Christmas Market’ să devină o tradiţie pentru mulţi ani de acum înainte. Vă aştept pe toţi să dăm împreună startul aventurii de Crăciun”, a transmis primarul Ciprian Ciucu.

Cei care vor fi prezenți la târg se vor putea bucura de peste 60 de căsuţe, frumos aranjate, din care nu vor lipsi fel de fel de produse, bunătăţi, dar şi obiecte hand-made.

West Side Christmas Market se deschide astăzi în Parcul Drumul Taberei. Sunt anunțate mari surprize pentru bucureșteni
West Side Christmas Market se deschide astăzi în Parcul Drumul Taberei. Sunt anunțate mari surprize pentru bucureșteni

Ai mai putea citi și: Sprijin pentru românii fără asigurare medicală. Streinu-Cercel: „Vor beneficia de aceleași acte medicale şi terapii ca cei asigurați!”

Printre atracţiile Târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei vor fi o roată înaltă de 33 de metri, un carusel cu personaje şi un patinoar cu o suprafaţă de 660 de metri pătraţi. O oră de dat pe gheaţă va costa 20 de lei şi 25 de lei cu roata panoramică. Vinul fiert, garnisit cu felie de portocală deshidratată şi steluţă de anason, se va vinde cu 10 lei, ţuica fiartă – 10 lei, apa plată/minerală – 8 lei, un suc – 10 lei, ceai cald infuzie, ciocolată caldă, bere – 10 lei.

Din programul târgului nu vor lipsi serile cu concerte sau spectacole pentru cei mici, iar intrarea va fi liberă.

Sâmbătă, în cea de-a doua zi a târgului, de la ora 19,00, pe scenă va urca Grupul Minisong, iar de la ora 20,00 cântăreaţa Iulia Dumitrache. Duminică, tot de la ora 19,00, la târg vor sosi colindătorii de la Corul Evia, urmaţi de Daniela Răduică, fostă concurentă la Vocea României.

Pe lângă atracţiile specifice unui târg de Crăciun, în acest an a fost dezvoltat şi un concept original care include personaje şi poveşti. De asemenea, vizitatorii vor găsi la „West Side Christmas Market” şi o căsuţă poştală specială unde pot lăsa scrisori pentru Moş Crăciun. În ajunul Crăciunului, se va organiza o extragere, iar câştigătorului i se va îndeplini dorinţa, precizează organizatorii.

Citește și: Va reuși România să depășească sezonul rece? Secretar de stat în Ministerul Energiei: „Au fost tot felul de anunțuri care ne pregăteau pentru situații de criză”

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult