- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Vești bune pentru românii care vor să călătorească în Turcia. Wizz Air anunță o premieră în România

19 Jan, 17:01 • Bumbeneci Diana
Wizz Air introduce, în premieră, zboruri pe ruta România-Turcia. Anunțul a fost făcut oficial de reprezentanții companiei.
Vești bune pentru românii care vor să călătorească în Turcia. Wizz Air anunță o premieră în România

Vești bune pentru românii care vor să plece în concediu în Turcia. Operatorul aerian Wizz Air anunță lansarea a trei noi rute din țara noastră, de data aceasta către Turcia, disponibile etapizat începând cu luna aprilie a acestui an, informează Agerpres.

Wizz air lansează rute din România în Turcia

Conform unui anunț de presă transmis astăzi de reprezentanții companiei, o rută este disponibilă din Iași către Istanbul, iar celelalte două din Cluj-Napoca, respectiv București, spre Antalya. Toate aceste rute promise sunt așteptate cu sufletul la gură de români, având în vedere faptul că în fiecare sezon estival, românii aleg litoralul turcesc, datorită prețurilor fără concurență.

Wizz Air
Wizz Air

În acest sens, pasagerii din țara noastră care zboară din Iași vor avea ocazia să viziteze Istanbulul, cel mai mare oraș al Turciei, care leagă Europa de Asia, recunoscut şi drept centrul cultural şi financiar al țării, plin de locuri culturale și istorice extrem de frumoase. Cele mai cunoscute atracții sunt moscheea Hagia Sophia, Palatul Topkapî, reședinţa Sultanilor Otomani, moscheea Sultan Ahmed – faimoasă pentru decorațiunile sale din ceramică albastră, precum şi Grand Bazaar, cel mai mare bazar acoperit. De partea cealaltă, pasagerii din Bucureşti şi Cluj-Napoca pot zbura către Antalya.

Ai mai putea citi: Finanțare de 70.000 de euro pentru tineri, începând cu 2023. Cine poate primi banii de la Guvern

Frecvenţa zborurilor este următoarea: Bucureşti – Antalya (începând din 19 mai, în zilele de luni, miercuri şi vineri), Cluj-Napoca – Antalya (din 18 mai – joi şi duminică) şi Iaşi – Istanbul (din 4 aprilie – în fiecare marţi, joi şi sâmbătă).

Ce este cel mai interesant este faptul că biletele pot fi cumpărate, deja, online de pe site-ul Wizz Air. Biletele pot fi cumpărate şi prin intermediul aplicaţiei pentru mobil, începând de la tarife de 119 lei/segment/persoană.

Ai mai putea citi: Incredibil! Turcia a descoperit în Marea Neagră un nou zăcământ de gaz

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult