- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Corneteanu despre Patriciu, dupa 3 ani de colaborare: \”Minte mult si fara sa clipeasca! Am fost urmarit, ascultat, amenintat de mafioti carora le datoreaza bani\”

01 Apr, 17:21 • Redactia DailyBusiness
Corneteanu si-a luat ramas bun de la angajatii pe care i-a coordonat timp de peste 3 ani printr-o scrisoare, si nu fata in fata, asa cum spune ca si-ar fi dorit. "Patriciu minte fara sa clipeasca, minte cand respira, minte sofisticat. Este de un cinism care explica multe dintre actiunile sale. Actionarul a insultat mereu profesionalismul oamenilor si actul jurnalistic".
Corneteanu despre Patriciu, dupa 3 ani de colaborare: \Minte mult si fara sa clipeasca! Am fost urmarit, ascultat, amenintat de mafioti carora le datoreaza bani\

„Va datorez povestea intreaga spusa din gura mea si fara ‘filtre’ sau aranjamente de culise cu patronul apriori dar dupa tot ce am facut in aceasta companie, dupa toate vorbele rotunde si simandicoase pe care le-am auzit cu totii de la proprietar, dupa ce am fost urmarit, ascultat, amenintat, furat masini, pus in pericol familia si prietenii de mafioti carora acesta le datoreaza bani pur si simplu mi s-a interzis sa stau de vorba si sa-mi iau un decent ‘la revedere’ de la oamenii cu care am muncit la tot ce am construit aici”.

„Am stat 3 ani si jumatate in preajma actionarului si am vazut si auzit lucruri pe care mi-e jena sa le povestesc mai ales ca ar fi vorba la plecare si mie imi repugna astfel de lucruri. Nu isi mai aduce aminte de multe si in rest mizeaza, si bine face, pe bunul meu simt”.

Cititi intreaga scrisoare a lui Corneteanu catre angajatii Adevarul, pe paginademedia.ro

Omul de afaceri Peter Imre (foto) a fost numit joi director general al Adevarul Holding, iar Andrei Stefan – director general adjunct, in timp ce Dinu Patriciu va ocupa functia de presedinte al trustului.

„Razvan (Corneteanu, n.r.) paraseste trustul cu multumirile noastre, dorindu-i o cariera de succes si ganduri alese pentru el si familia lui”, a declarat Dinu Patriciu, presedintele Adevarul Holding, potrivit unui comunicat al trustului, citat de Mediafax.

Update: ora 19.37

Dinu Patriciu, patronul Adevarul Holding, a prezentat angajatilor noua conducere a companiei, dupa plecarea directorului general Razvan Corneteanu.

Adrian Halpert ramane, in continuare, directorul editorial al grupului, iar Peter Imre va gestiona managementul executiv.

Patriciu a facut si o gluma in fata angajatilor, cu bataie la scrisoarea lui Razvan Corneteanu: „Aveti in fata un mare mincinos”, relateaza paginademedia.ro