- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Postul TV Realitatea International va fi lansat cu o investitie de 2 mil. euro

02 Apr, 14:56 • Redactia DailyBusiness
Trustul de presa Realitatea-Catavencu investeste aproximativ 2 mil. de euro pentru lansarea unui nou canal de stiri, Realitatea International, informeaza oficialii trustului.
Postul TV Realitatea International va fi lansat cu o investitie de 2 mil. euro

Noul post va deveni functional pana la sfarsitul anului si va emite prin satelit pentru romanii aflati in afara granitelor tarii, punand accent in 2008 pe atragerea celor din Spania si Italia.

Robert Turcescu va deveni manager al Realitatea TV Spania, iar Andrei Gheorghe va conduce Realitatea TV Italia.

„Totul a inceput cu 1 decembrie, odata cu lansarea birourilor Realitatea TV la Roma, respectiv Madrid. Astfel, proiectul celor doua statii internationale a devenit Realitatea International”, a declarat Liliana Anghel, project manager al Realitatea International.

La Madrid si Roma, Realitatea International a deschis deja statii de televiziune care vor produce programe locale zilnice destinate comunitatilor romanesti, acestea urmand sa fie difuzate din studiourile amplasate in cele doua orase, de luni pana vineri.

Realitatea International isi propune sa acopere marile comunitati romanesti din lume cu o grila de programe care va contine in proportie de 70% jurnale de stiri.

Realitatea TV face parte din trustul de presa Realitatea-Catavencu, care mai detine posturile Romantica TV si The Money Channel, retelele Radio Guerrilla si Realitatea FM, agentia de presa NewsIn si publicatiile Academia Catavencu, Cotidianul, Business Standard si Money Express.