- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Liviu Dragnea a recunoscut dacă face bani cu vlogul său și cui gătea în închisoare. „Într-o dumincă dimineaţă, în celulă…”

12 Apr, 08:41 • Bumbeneci Diana
Liviu Dragnea a povestit, în sfârșit de unde i-a venit ideea vlogului pe care îl are în prezent. Fostul politician a explicat cum a pornit totul și ce rol a avut închisoarea în decizia sa.
Liviu Dragnea a recunoscut dacă face bani cu vlogul său și cui gătea în închisoare. „Într-o dumincă dimineaţă, în celulă...”

Liviu Dragnea a povestit, la o săptămână după lansarea primului episod din vlogul său culinar, cum i-a venit ideea să devină influencer online.

Liviu Dragnea povestește cum a pornit ideea vlogului său

„Unui prieten i-a venit ideea. Mă tot vedea cum gătesc şi a zis, dar de ce nu te apuci să te filmezi pentru că ar fi interesant şi uite aşa am filmat prima reţetă acum o săptămână şi ceva.

Duminică seară am filmat şi apoi am postat. Dar nu filmez pentru bani. Nu mă gândesc să fac asta, e doar o plăcere, de asta se numeşte „Bucătăria de acasă”!”, a povestit Dragnea pentru Click.

Fostul lider al social-democraților a lămurit și povestea cu perfecționarea din bucătăria penitenciarului: „Nu, nu am fost la bucătărie, am avut alte atribuţii. În schimb am gătit în cameră, pentru colegi. Au mâncat împreună ciorbă de cartofi, mâncare de cartofi, orez, fasole, iar în spatele gratiilor a învățat inclusiv să bea cafea.

Ai mai putea citi: VIDEO. Cum au reacționat românii când au aflat că Liviu Dragnea și-a deschis canal de YouTube. Politicianul s-a apucat de gătit

Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a vorbit și despre faptul că în închisoare a băut prima cafea din viaţa lui, la vârsta de 59 de ani, iar acum este un băutor frecvent.

Până la 58 de ani eu nu am băut deloc cafea. Într-o dumincă dimineaţă, în celulă, un coleg şi-a făcut cafea. Era chiar după Anul Nou. Şi i-am zis fă-mi şi mie te rog o cafea să văd cum e. A fost ceva interesant, apoi, încet, încet am ajuns să beau maximum două cafele pe zi de atunci, dar am grijă de unde cumpăr cafeaua. Cafea sută la sută curată, de la ferme mici din diverse ţări. Nu am încredere din cafea amestec.”, a mai spus Dragnea.

Cât despre glumele apărute pe seama vlogurilor sale, Dragnea a spus că nu se supără, ba chiar majoritatea îl amuză.

Era cel cu Jamilu, dar eu nu mă supăr,  mă amuz foarte tare. Nu sunt un om care să se supere, cert este că sunt mai tari glumele astea de acum decât cele pe care le-am auzit când eram în politică.”,, a încheiat fostul parlamentar.

Ai mai putea citi: VIDEO. Cum au reacționat românii când au aflat că Liviu Dragnea și-a deschis canal de YouTube. Politicianul s-a apucat de gătit

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult