- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Marcel Ciolacu, declarații despre posibila candidatură a lui Mircea Geoană la prezidențiale în 2024: „Să ne caute”

31 Jan, 13:24 • Fundeanu Madalina
Marcel Ciolacu comentează posibila candidatură a lui Mircea Geoană la prezidențiale. Premierul României l-a invitat miercuri pe fostul lider al partidului, Mircea Geoană, să își caute foștii colegi în cazul în care vrea să beneficieze de susținerea social-democraților.
Marcel Ciolacu, declarații despre posibila candidatură a lui Mircea Geoană la prezidențiale în 2024: „Să ne caute”

Liderul PSD și premierul României, Marcel Ciolacu, l-a invitat miercuri pe fostul lider al partidului, Mircea Geoană, să își caute foștii colegi în cazul în care vrea să beneficieze de susținerea social-democraților pentru a candida la prezidențialele pentru a doua oară, conform știripesurse.ro.

Marcel Ciolacu comentează posibila candidatură a lui Mircea Geoană la prezidențiale

Când a fost întrebat cum comentează faptul că Mircea Geoană, actualmente secretar general adjunct NATO, este pe primul loc în anumite sondaje de opinie despre prezidențiale, președintele PSD a răspuns:

„Vă invit la PSD, am biroul plin (de sondaje, n.red.). Nu vreau nici să jignesc pe cel din sondaj, nici pe cel care a făcut sondajul, nici să-l comentez in vreun fel, am și eu sondaje cum are și PNL sondaje”.

Ai mai putea fi interesat și de: Ministrul Energiei a anunțat aprobarea Guvernului a unui memorandum care prevede fuziunea ELCEN și Termoenergetica. „E nevoie de un sistem centralizat de producție, transport, distribuție și furnizare a agentului termic”

Mircea Geoană prezidențiale
Mircea Geoană la prezidențiale

Premierul a mai fost întrebat și pe ce loc se clasează Mircea Geoană în sondajele PSD.

„O să vă anunț când o să simt nevoia”, a răspuns liderul social-democraților.

Acesta a spus că Geoană „a plecat din PSD, și-a făcut alt partid”, cu referire la partidul PSRo înființat de Geoană după excluderea sa din partid în 2011.

Marcel Ciolacu a spus că Geoană, dacă vrea să candideze cu PSD în spate la prezidențiale, „să ne caute”.

„Eu sunt ori la Palatul Victoria, ori la Kiseleff și am acelasi număr de telefon”, a completat liderul social-democrat.

Despre un eventual candidat comun PNL-PSD la prezidențiale, Marcel Ciolacu a declarat:

„Nu exclud nimic. Acum ce vreți, un breaking news că Ciolacu vrea candidat comun cu PNL la prezidențiale? Nu am discutat”.

Mircea Geoană nu a exclus o nouă candidatură la prezidențialele din acest an, după ce în anul 2009 a pierdut în turul 2 în fața lui Traian Băsescu, doar dacă nu va continua activitatea în cadrul NATO.

Vezi mai multe știri despre același subiect: Sondaj INSCOP. Intenția la vot a românilor pentru europarlamentare, aproape de recordul de prezență din 2019. Câte voturi ar primi principalele partide