- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri interne

Mesajul lui Marcel Ciolacu pentru români, după întrunirea cu Patriarhul Daniel. „Importanța consolidării parteneriatului”

29 Feb, 21:51 • Bumbeneci Diana
Premierul Marcel Ciolacu, întâlnire cu patriarhul Daniel: "Un prilej deosebit de a reafirma importanța consolidării parteneriatului cu Biserica”.
Mesajul lui Marcel Ciolacu pentru români, după întrunirea cu Patriarhul Daniel. „Importanța consolidării parteneriatului”

Premierul Marcel Ciolacu a avut o întâlnire la Palatul Patriarhiei, cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel și cu ceilalți membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Mesajul lui Marcel Ciolacu, după întrunirea cu Patriarhul Daniel

Premierul Marcel Ciolacu s-a întâlnit joi la Palatul Patriarhiei cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel și ceilalți membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Într-o postare pe Facebook, Marcel Ciolacu a subliniat importanța consolidării parteneriatului cu Biserica, menționând că acesta implică promovarea valorilor pe care Biserica le susține și rolul său social în ajutorarea celor în nevoie prin programe și activități caritabile.

„Am avut bucuria să mă întâlnesc astăzi (joi – n.r.), la Palatul Patriarhiei, cu Preafericitul Părinte Patriarh Daniel și cu ceilalți membri ai Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române”, scrie pe Facebook Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, despre sursă: Gov.ro

El afirmă că „a fost un prilej deosebit de a reafirma importanța consolidării parteneriatului cu Biserica, parteneriat ce implică atât promovarea valorilor pe care Biserica le apără și le cultivă, cât și rolul social al acesteia, prin programe și activități de ajutorare a celor în nevoie”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina sa de Facebook.

Ai mai putea citi: Document oficial. Programul de vot pentru alegerile locale și alegerile europarlamentare 2024 poate fi consultat aici

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult