- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri politică

Un renumit hotel din România își extinde activitatea. Trei noi locații de lux vor fi deschise pentru români

22 Feb, 10:18 • Bumbeneci Diana
JW Marriott Grand Hotel se extinde. Cel mai luxos hotel din Capitală va avea trei noi locații.
Un renumit hotel din România își extinde activitatea. Trei noi locații de lux vor fi deschise pentru români

Vești bune pentru turismul din România, dar și pentru românii care mai speră la cazări de calitate. Grupul hotelier internaţional îşi extinde portofoliul cu trei hoteluri noi care urmează a fi deschise pe plan local. Noile investiții de mare amploare au fost transmise de Ivan Kissev, senior director, International Hotel Development CEE & CIS Marriott International.

România este o ţară cu un potenţial ridicat şi ne aşteptăm să adăugăm cel puţin trei hoteluri în portofoliul nostru. Pe lângă oportunităţile din Bucureşti, căutăm să ne extindem dincolo de capitală către oraşele regionale cheie, avem planificat Courtyard by Marriott în Cluj-Napoca, precum şi AC by Marriott din Braşov. De asemenea, credem că există oportunităţi şi la malul Mării Negre“, spune pentru ZF Ivan Kissev.

El nu a menţionat care ar fi cel de-al treilea hotel, însă familia Ghinea, care controlează grupul Arsat din Arad, a anunţat anul trecut un proiect impbiliar mixt din care urmează să facă parte şi primul hotel Autograph Collection by Marriott din afara Bucureştiului.

Te mai poate interesa și: Săraci, dar cu stil! Românii cumpără în număr tot mai mare haine second hand de lux! Versace, Moncler Gucci sau Prada sunt brandurile preferate

Hotel JW Marriott
Hotel JW Marriott

Întrebat dacă în țara noastră ar putea fi deschis un hotel sub brandul Ritz-Carlton, Kissev a zis că grupul Marriott se uită mereu după oportunităţi de a investi şi a creşte, fără să menţioneze exact dacă piaţa locală s-ar potrivi conceptului brandului Ritz-Carlton.

JW Marriott Grand Hotel, succes încă de la început

JW Marriott Bucharest Grand Hotel este un hotel de cinci stele din București, deschis în anul 1999, într-o clădire începută în 1986 după planurile arhitectei Ligia Popp. Renumitul hotel din Capitală are 402 camere și cea mai mare cifră de afaceri între hotelurile din București – 40 milioane euro în 2007 și 38 milioane euro în 2008[1]. Hotelul este administrat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand . În anul 2009, a avut o cifră de afaceri de 109,3 milioane lei, conform Wikipedia.

Spațiile de conferință ale hotelului sunt extrem de versatile și diverse, acoperind o arie largă de evenimente. Cea mai mare sală a hotelului este Grand Ballroom, care are 633 m2. Este divizibilă în 4 secțiuni, fiind renovată în martie 2010. În 2013, au fost finalizate lucrările de renovare ale recepției, holului și barului aflat la intrarea în hotel. În cadrul hotelului există 6 restaurante”, mai anunță Wikipedia.

Ai mai putea citi: Adio drumuri la ghișeu! Poșta Română va aduce la domiciliu permisele de conducere și certificatele de înmatriculare

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult