- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

A început vânătoarea de oferte Last Minute! Lista cu cele mai mari reduceri pentru vacanțele de la începutul lunii iunie

17 May, 20:48 • Fundeanu Madalina
Cele mai bune oferte last minute pentru vacanțe la începutul lunii iunie. Este ocazia perfectă de a profita de reduceri!
A început vânătoarea de oferte Last Minute! Lista cu cele mai mari reduceri pentru vacanțele de la începutul lunii iunie

Agențiile de turism din România pun la dispoziția doritorilor mai multe pachete atractive în ofertele de tip Last Minute, sperând ca ultimele locuri disponibile pentru vacanțele care încep la final de mai și începutul lui iunie să se epuizeze cât mai repede, conform Wall-Street.ro. Este ocazia perfectă de a profita de reduceri!

Oferte last minute pentru vacanțe în următoarea perioadă

Lista de mai jos cuprinde cele mai avantajoase oferte pentru perioada indicată, de la vacanțe În Europa, până la vacanțe în destinații exotice.

  • Circuit de 8 zile în Tenerife, de la 899 de euro de persoană

Pentru iubitorii de tururi turistice, Hello Holidays pune la bătaie patru oferte de tip last minute foarte avantajoase.

Turiștii care vor să exploreze Tenerife pot opta pentru un circuit de 8 zile, care începe pe 27 mai, prețul promoțional fiind redus la 899 euro de persoană, de la 1.169 de euro.

Există o agendă plină de activități pentru fiecare dintre zilele pe care vizitatorii le vor petrece în Tenerife. Turiștii vor putea vizita o mulțime de locuri în Puerto Cruz, se vor putea bucura de croaziere și se vor putea plimba prin parcurile naționale Teide, Anaga, dar vor avea și multe ocazii de a-și petrece timpul așa cum doresc.

Ai mai putea citi: Vacanțe GRATUITE în Grecia pentru o categorie de români. Cine beneficiază în 2024

oferte last minute pentru vacanțe
oferte last minute pentru vacanțe
  • Tur cu autocarul la Istanbul la 199 de euro de persoană

Pentru cei care vor să viziteze Istanbul, Hello Holidays le pune la dispoziție un tur cu autocarul, cu plecări din București, pe un itinerariu ce va include Hagia Sophia, Palatul Topkapi, Moscheea Albastră, Palatul Dolmabahce, Insula Buyukada și Edirne.

Costul ofertei last minute este de 199 de euro de persoană, redus de la 266 de euro, fiind cea mai mare reducere pentru vacanțele la final de mai – început de iunie.

Turul de 5 zile cu autocarul include patru nopți de cazare, la unități hoteliere de 3 stele cu regim de mic dejun inclus, ghid însoțitor și o croazieră pe insula Buyukada, dar și vizite în locuri bogate în istorie.

  • Tur în Barcelona – Costa Brava – de la 730 de euro de persoană

Barcelona este una dintre zonele preferate de turiști, atât a celor care au mai fost aici, dar și a celor care vor să vadă pentru prima dată în viața capitala catalană.

Pachetul pentru un tur al Barcelonei și Costa Brava porneștede la 730 de persoană și are o durată de 8 zile.

Plecarea se face din București cu avionul, iar în Spania sunt incluse 7 cazări cu demipensiune într-un hotel de 4 stele.

Lista de destinații de vizitat este una complexă. Mai mult,  doritorii vor putea merge și în Andorra, statul liliputan situat pe granița dintre Spania și Franța.

  • Vacanță de o săptămână în Corfu, de la 372 de euro de persoană

Grecia a fost și va rămâne mereu una dintre destinațiile preferate ale românilor. La Paralela45, pentru plecarea din 4 iunie, există o ofertă last minute de 372 de euro de persoană, redusă de la 454 de euro de persoană.

Pachetul include cazare la hotelul de 3 stele St. Spiridon, pe lângă biletele de avion, transferul de la hotel la aeroport, masă (în funcție de oferta aleasă), taxe de aeroport și asistență turistică.

Vezi mai multe știri: Prețul unei case pe insula preferată a românilor: Thassos! Cât costă să locuiești în paradisul grecesc în 2024