- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Cât a ajuns să coste un sejur de Paște la SPA în 2024. Românii „se bat” pe pachetele cu demipensiune, mese festive și activități pentru copii

27 Apr, 23:19 • Bumbeneci Diana
Cât costă un sejur de Paște la SPA? Pachetele cu demipensiune, mese festive și activități pentru copii pornesc de la 1.500 de lei pe noapte.
Cât a ajuns să coste un sejur de Paște la SPA în 2024. Românii „se bat” pe pachetele cu demipensiune, mese festive și activități pentru copii

În preajma sărbătorilor pascale, tot mai mulți români încep să caute pachete de cazare și oferte de sezon la SPA, în special că urmează cea mai lungă minivacanță din acest an, cu șase zile libere consecutive. Autoritățile au anunțat că vor face legătura între 1 Mai și Paște pentru angajații din sectorul public, iar această măsură este așteptată să fie adoptată și de multe companii private.

Cât a ajuns să coste un sejur de Paște la SPA

Minivacanța de Paște reprezintă o oportunitate excelentă pentru un concediu relaxant, astfel încât cei care caută un loc liniștit pentru a petrece timpul alături de cei dragi pot opta pentru Sovata, stațiunea balneară a cărei popularitate a crescut semnificativ în ultimii ani. Cunoscută în special pentru apele sale minerale cu proprietăți vindecătoare, Sovata poate oferi tot ce este necesar pentru o evadare revitalizantă.

Cât despre costurile pentru a petrece Paștele la un centru SPA, acestea pot varia în funcție de opțiunile alese. O vizită la SPA în timpul Paștelui reprezintă o idee minunată pentru cupluri sau familii, deoarece oferă o gamă variată de activități potrivite pentru toate vârstele. Adulții se pot bucura de diverse tratamente de wellness, cum ar fi masajele, tratamentele sau sesiunile de saună, în timp ce copiii se pot distra la locurile de joacă și să se bucure de facilitățile spa-ului, cum ar fi piscinele sau toboganele de apă special adaptate pentru ei.

SPA Sovata
SPA Sovata

În ceea ce privește tarifele, acestea încep de la aproximativ 1.000 de lei pe noapte pentru două persoane și includ cazarea și micul dejun. De asemenea, cu ocazia sărbătorilor pascale, hotelierii pregătesc pachete speciale de vacanță care includ 3 nopți de cazare cu demipensiune, acces la zona SPA, prânz festiv în Duminica Paștelui, muzică live și activități creative dedicate copiilor.

O escapadă la un centru SPA în Sovata aduce cu sine numeroase beneficii pentru sănătate și bunăstare. Situată în inima Transilvaniei, Sovata este înconjurată de peisaje pitorești și de o frumusețe naturală spectaculoasă. Este, de asemenea, una dintre destinațiile din România cu cel mai ozonat aer, comparabil cu cel din Alpi.

Apa sărată a lacurilor din Sovata este cunoscută pentru proprietățile sale terapeutice și vindecătoare, fiind recunoscută pentru capacitatea sa de a trata diverse afecțiuni ale pielii, ale sistemului respirator și ale sistemului locomotor. Un sejur la Hotel Crystal din Sovata oferă oportunitatea de a beneficia la maximum de aceste ape miraculoase prin diverse tratamente și terapii oferite în centrul SPA.

Ai mai putea citi: Meteo Paște 2024. A fost actualizată prognoza ANM pentru următoarele 4 săptămâni

SPA Sovata
SPA Sovata

În plus, se știe că stresul și agitația vieții moderne pot afecta negativ sănătatea fizică și mentală. Astfel, petrecerea minivacanței de Paște la un centru SPA în Sovata contribuie semnificativ la relaxarea, reîmprospătarea și revitalizarea corpului și a minții. Cu facilități de lux precum saune, piscine cu apă sărată și cameră salină, turiștii pot găsi aici o adevărată oază de liniște și relaxare.

Vezi și: România stinge focul din sobele pe lemne pentru combaterea sărăciei energetice! Guvernul a decis data la care se renunță la sobe

Într-o mare de oameni care merg în direcții simple, seci sau poate chiar absurde, o lume grăbită și gata mereu să alerge pentru îndeplinirea unui scop, eu am ales să mă opresc în loc și să ... citește mai mult