- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Hotelul lui Hagi din Mamaia estimeaza o crestere usoara a business-ului in 2011

02 Feb, 12:24 • valentin..nicolae
Hotelul Iaki din Mamaia, clasificat la 4 stele si aflat in proprietatea fostului fotbalist Gheorghe Hagi, a inregistrat in 2010 o cifra de afaceri de 3,2 milioane de euro si estimeaza o crestere usoara a business-ului in 2011 pana la 3,3 milioane de euro, a declarat pentru DailyBusiness.ro Anca Nedea, directorul general al hotelului.
Hotelul lui Hagi din Mamaia estimeaza o crestere usoara a business-ului in 2011

Hotelul a raportat anul trecut o cifra de afaceri peste estimarile initiale, de circa 3 milioane de euro.

„Este foarte important sa oferim turistilor o vacanta activa, sa completam partea de cazare, masa, spa, plaja, piscina, cu activitati extra precum jocuri interactive, excursii, animatie pentru copii, concursuri de dans la piscina exterioara”, a declarat Anca Nedea cu privire la evolutia pe termen scurt a pietei de profil.

In ceea ce priveste investitiile, in 2011 reprezentantii hotelului intentioneaza sa modernizeze spa-ul, piscina exterioara, salile de conferinta si bucataria.

In 2009, Hotelul Iaki a inregistrat o cifra de afaceri de 2,4 milioane de dolari, in conditiile in care hotelul a fost inchis in intervalul ianuarie-mai din cauza lucrarilor de modernizare a camerelor din aripa veche si de extindere a capacitatii hotelului cu inca 25 de camere.

Fostul fotbalist Gica Hagi a cumparat hotelul din Mamaia in 1999, inaugurandu-l dupa 2 ani, timp in care unitatea a fost renovata.

Hotelul Iaki dispune de 122 de camere si apartamente, totalizand 244 de locuri de cazare.

Printre principalele unitati de cazare din Mamaia, clasificate la 4 stele, se mai numara hotelurile Best Western Savoy, Golden Tulip Mamaia, Laguna, Palas si Richmond.