- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Metoda ca să te simți în siguranță în vacanță când călătorești singur. De ce să rezervi o cameră pentru două persoane, deși costă mai mult

06 Oct, 23:13 • Cornel Ghimeșan
Chiar dacă mergi singur în vacanță, e bine să rezervi o cazare pentru două persoane. Iată care e motivul pentru care acest truc îți face vacanța mai bună.
Metoda ca să te simți în siguranță în vacanță când călătorești singur. De ce să rezervi o cameră pentru două persoane, deși costă mai mult

O tânără, vloggeriță de călătorii, a venit cu recomandări pentru cei care preferă să meargă singuri în vacanță. E bine să rezervi cazare pentru două persoane chiar și în acest caz.

Citește și Cum arată bancnota de 0 euro apărută în Botoșani. Prețul cu care se vinde către orice doritor

Metoda ca să te simți în siguranță în vacanță când călătorești singur

Tânăra a spus că a reușit să stea în cele mai inedite locuințe prin intermediul Airbnb.

„Cabane primitoare, case mici unice, apartamente de lux – le-am rezervat pe toate prin intermediul Airbnb. Ca reporter de călătorii, mă cazez în locuințe din întreaga lume, de la SUA și Canada până în Europa de Vest. Prefer să stau în locuințe Airbnb în loc de hoteluri pentru că adesea îmi oferă experiențe unice, cum ar fi dormitul într-o casă în copac în Canada și într-un butoi locuibil în Elveția”, a spus tânăra pentru Insider.

Vloggerița a mers de multă ori singură în călătorii. A mers cu trenul pe timp de noapte, a dormit pe vaze de croazieră pe Marea Caraibelor. Fiind mai mereu singură, a descoperit o metodă care să o facă să se simtă în siguranță și a împărășit cu toată lumea această informație.

Citește și O iarnă mai ieftină! Oamenii vor plăti mai puțin la gaze naturale față de iarna trecută

A rezervat cazare pentru două persoane. „Când vine vorba de șederea în locuințe Airbnb singură, cel mai bun sfat al meu este să rezervați cazare pentru două persoane. Atunci când fac rezervarea, pur și simplu modific numărul de oaspeți de la unu la doi. Apoi, în mesajul meu către gazdă, spun întotdeauna că aș putea avea un prieten care să se alăture călătoriei mele. În acest fel, gazda mea nu crede că eu călătoresc cu adevărat singură. Crearea iluziei că am pe cineva cu mine mă face să mă simt mai în siguranță când adorm noaptea într-un loc străin”, a spus tânăra.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult