- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Restaurantul din Italia unde plătești mai puțin decât în București! „Am mâncat cele mai bune fructe de mare din viața mea”

16 Jun, 17:21 • Fundeanu Madalina
Mâncarea din restaurantele din Italia, mai ieftină decât cea din București! O tânără a fost în vacanță în Pescara și a povestit pe internet despre experiența ei culinară.
Restaurantul din Italia unde plătești mai puțin decât în București! „Am mâncat cele mai bune fructe de mare din viața mea”

Surpriză într-un oraș din Italia! În această țară, perfectă pentru vacanțe, există restaurante unde trebuie să scoți din buzunar sume de bani mult mai mici, decât dacă ai ieși la un restaurant din Capitală, conform Kanal D.

E mai ieftin să mănânci la restaurant în Italia, decât în București

Cătălina Radu, o tânără creatoare de conținut pe domeniul mâncărurilor, foarte cunoscută și apreciată pe Tik Tok și Instagram, a plecat în vacanță alături de prietenul ei în Italia. Ea le-a povestit urmăritorilor ei despre varietățile de mâncare pe care le testează în această țară.

Orașul în care Cătălina își petrece vacanța este Pescara, Italia, iar numele îi trădează toate secretele. În acest loc, restaurantele sunt majoritar cu specific.

„Dacă vrei să ajungi în Pescara vara asta, aici ai 3 localuri cu mâncare bună și prețuri mai mici decât în București,” a spus Cătălina într-un filmuleț postat pe Instagram.

Ai mai putea citi: Cât costă o noapte de cazare la Roma, în 2024. Taxa care te obligă să scoți și mai mulți bani din buzunar dacă vizitezi Italia

Cătălina Radu, restaurant Italia
Cătălina Radu, restaurant Italia

Prețul pentru o masă cu fructe de mare, pentru două persoane

În cazul în care vă întrebați cât trebuie să plătești pentru o masă de 2 persoane, la un restaurant în care papilele gustative sunt în al nouălea cer, veți fi surprinși să descoperiți că prețurile sunt mai mici decât în unele restaurante din România.

„Primul pe care l-am încercat a fost Quebracho Steakhouse, unde am mâncat niște paste cu sos de Guanciale, gălbenuș și pudră de ciuperci minunate și fiind un steakhouse aveau și o selecție de cărnuri maturate din care am ales și noi ceva, dar nu mai țin minte exact ce și am plătit în jur de 300 lei pentru 2 persoane.

Următorul pe listă este Lido Aurora care e poziționat fix pe plajă și se axează în principal pe fructe de mare. Aici am mâncat unele dintre cele mai bune midii din viața mea, iar pastele lor cu fructe de mare au fost highlight-ul vacanței mele.

Ultimul pe listă este Lido Beach. Amestescul ăsta de crustacee pe care l-am mâncat aici mi-a schimbat pur și simplu credințele culinare. Avea gust de paradis. Tot aici am mâncat și o pizza foarte bună.

Am și o recomandare bonus pentru iubitorii de burgeri, așa ca mine: Burgerii clasici de la B Corner sunt ce trebuie,” a mai povestit Cătălina.

Vezi și: O companie aeriană anunţă 17 noi curse România-Italia. Care este aeroportul de pe care vor decola zborurile