- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Turism

Stațiunea din România care întrece până și Thailanda! Nu mulți turiști știu unde se află

18 May, 11:51 • Fundeanu Madalina
Stațiunea din România în care te simți ca în Thailanda! Turiștii încă nu au aflat ce frumuseți ascunde aceasta!
Stațiunea din România care întrece până și Thailanda! Nu mulți turiști știu unde se află

Nu mai este mult până începe sezonul de vacanțe, iar anumiți români încă își caută destinații spectaculoase pentru a petrece timpul liber. În vreme ce majoritatea dintre ei aleg să călătorească în țări străine, sunt unii oameni care preferă să se bucure de frumusețile pe care țara noastră le pune la dispoziția lor. Puțini turiști știu că, în România, există o stațiune superbă care se aseamănă foarte mult cu Thailanda, conform Cancan.ro.

Turiștii care își doresc să se bucure de frumusețea acestei stațiuni din Români, trebuie să știe că pot ajunge foarte ușor la destinație atât cu mașina personală, cât și cu transportul în comun – tren sau autobuz. Mai mult de atât, în derum spre stațiune te poți bucura de priveliști fantastice datorită peisajelor montane.

Ce stațiune din România întrece până și Thailanda

Stațiunea superbă din România pe care puțini turiști o cunosc se află în Ardeal. Mai exact, este vorba despre plaja din Șuncuiuș. Este situată la poalele Munților Pădurea Craiului din Parcul Natural Apuseni, în județul Bihor, la aproximativ 100 de kilometri de Cluj-Napoca. Această destinație spectaculoasă te duce direct cu gândul în Thailanda, la peisajele din Krabi.

Ai mai putea citi și: Județul în care se vând cele mai scumpe case din România. Cumpărătorii dau aici și peste 2.000 de euro pe metrul pătrat

Krabi, Thailanda versus stațiunea Șuncuiuș, România
Krabi, Thailanda versus stațiunea Șuncuiuș, România

Peisajul absolut spectaculos se datorează faptului că plaja din Șuncuiuș este încadrată natural într-un perete stâncos al munților Pădurea Craiului. Prin urmare, turiștii se pot bucura de o panoramă minunată care rivalizează direct cu cea din Krabi, Thailanda.

Pe plaja din Șuncuiuș există deja umbrele și șezlonguri, iar turiștii le pot închiria pentru a se relaxa. Mai mult de atât, oamenii pot să se răcorească în apa cristalină a râului. De asemenea, cei care își doresc să petreacă noaptea acolo, trebuie să știe că, în zonă, există două pensiuni, unde pot servi și masa.

Turiștii pot merge pe DN 1, din Cluj-Napoca spre Oradea, prin Huedin, Negreni și apoi Șuncuiuș cu mașina personală. În zonă, există și câteva obiective turistice pe care trebuie neapărat să le vizitezi, cum ar fi peșterile Izbândiș, Batanului, Vântului și Moanei. Totodată, se poate face și rafting sau excursii în Parcul Național Padiș, potrivit surselor.

Vezi mai multe știri: A început vânătoarea de oferte Last Minute! Lista cu cele mai mari reduceri pentru vacanțele de la începutul lunii iunie