- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

BT Securities, primul intermediar din Romania autorizat la Bursa din Viena

02 Jun, 14:38 • Redactia DailyBusiness
BT Securities, companie membra a grupului financiar Banca Transilvania, este primul intermediar din Romania, si al doilea din estul Europei, autorizat sa tranzactioneze direct pe Bursa de Valori din Viena, au informat luni reprezentanti ai Bursei de Valori Bucuresti (BVB).
BT Securities, primul intermediar din Romania autorizat la Bursa din Viena

Autorizarea BT Securities confirma noul trend al cresterii interesului investitorilor din estul Europei fata de companiile listate la Bursa din Viena (Wiener Börse).

De la inceputul acestui an, Wiener Börse a autorizat doi noi intermediari internationali, ridicand numarul total al intermediarilor la 83. Dintre acestia, 44 sunt internationali si detineau, la sfarsitul lunii aprilie 2008, o pondere de 67,7% din totalul volumului de tranzactionare pe actiuni listate la Wiener Börse.

Infiintata in 1999, in Cluj-Napoca, in urma fuziunii a 3 firme de brokeraj, BT Securities se plaseaza in prezent printre primele 5 societati de servicii de investitii financiare din Romania.

Cu aproximativ 100 de angajati si o retea de peste 20 de sucursale si agentii in intreaga tara, BT Securities ofera o gama larga de servicii financiare atat pentru investitori institutionali, cat si pentru clienti de retail.