- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Titlurile de stat vor fi vandute pe bursa cu un comision de 0,0009%

25 Jul, 16:49 • Redactia DailyBusiness
Titlurile de stat vor fi tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) cu un comision de 0,0009% din valoarea tranzactiei, a declarat vineri Stere Farmache, presedintele-director general al BVB.
Titlurile de stat vor fi vandute pe bursa cu un comision de 0,0009%

„Costurile pentru aceasta piata sunt foarte reduse, comisionul de tranzactionare fiind de 0,0009% din valoarea tranzactionata”, a mentionat oficialul, la The Money Channel.

Stere Farmache a declarat ca accesibilitatea instrumentelor tranzactionate este asigurata de valoarea titlului si de comisionul platit.

„Valoarea unui titlu este mai mare decat valoarea unui cupon sau a unei actiuni, dar asta nu inseamna ca nu este accesibil pentru un investitor. Este vorba de o valoare mai ridicata, dar la ora asta stiu ca valorile medii ale tranzactiilor se afla la acest nivel, deci accesibilitatea este asigurata”, a mai spus presedintele BVB.

Titlurile de stat ar urma sa fie listate la Bursa de Valori Bucuresti de pe 4 august, a anuntat, vineri, ministrul Economiei si Finantelor, Varujan Vosganian. Detalii despre listarea la bursa a titlurilor de stat vor fi date publicitatii luni, in cadrul unei conferinte de presa, ce va avea loc la sediul BVB.