- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Cesarom creste cu 50% capacitatea de productie pe segmentul placilor decorative

18 Apr, 10:33 • Redactia DailyBusiness
Cesarom a anuntat ca isi majoreaza cu 50% capacitatea de productie de placi decorative (brauri si medalioane) pana la peste 3 milioane de piese anual, de la sfarsitul lunii mai, ca urmare a modernizarii liniei de decorare pentru acest tip de placi.
Cesarom creste cu 50% capacitatea de productie pe segmentul placilor decorative

Decizia de modernizare a liniei de decorare vine in urma asteptarilor companiei de a creste vanzarile pe segmentul de placi ornamentale in 2011.

„Placile produse prin intermediul acestei linii de decorare vor fi destinate atat pietei autohtone, cat si exporturilor”, a declarat Eduard Macarescu, Director de Operatiuni al companiei.

Cesarom exporta deja in Bulgaria, Grecia, Finlanda, Serbia, Republica Moldova si Slovacia, iar pentru acest an are in plan extinderea prezentei si pe alte piete din Europa, precum Germania, Franta sau Marea Britanie.

Cesarom a devenit, incepand cu 2004, membra a grupului austriac Lasselsberger, unul dintre cei mai importanti producatori europeni de placi ceramice (gresie, faianta, decoruri).

Odata cu intrarea in grupul Lasselsberger, compania si-a schimbat numele in Lasselsberger SA, dar a pastrat marca de produs Cesarom.