- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

CNADNR a primit 15 oferte pentru constructia tronsonului de autostrada Nadlac-Arad

01 Mar, 18:35 • Redactia DailyBusiness
Compania de Autostrazi si Drumuri Nationale (CNADNR) a primit 15 oferte, de la firme romanesti si straine, printre care Romstrade, Euroconstruct, UMB, Strabag, Alpine si Astaldi, pentru constructia celor doua loturi ale tronsonului de autostrada Nadlac-Arad, estimata la 993,6 milioane de lei.
CNADNR a primit 15 oferte pentru constructia tronsonului de autostrada Nadlac-Arad

Pentru primul lot au depus oferte sapte asocieri, respectiv Azvi-Puentes-Straco-Grusamar-Specialist Consulting-Incitec, Tirrena Scavi-Condotte-Cossi, Doprastav-CCCF Timisoara, Romstrade-MonteAdriano-Donrep Construct, OHL-Labra-Copisa, Astaldi-Euroconstruct-AstalRom si Strabag Romania-Confort.

Primul tronson are o lungime de 22,2 kilometri, iar lucrarile sunt estimate la 486,94 milioane lei, fara TVA, potrivit Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR).

Pentru al doilea lot au depus oferte sapte consortii (Impresa Pizzarotti-Impregilo-Pomponio, UMB-Tehnostrade-Carena, Porr-Hidroconstructia, Vega-Selina-Consitrans, Aprivia-Soares da Costa, Delta ACM-Azvirt, si Viarom-Vectra-Betacops) si o companie – Alpine, informeaza Mediafax.

Constructia celui de-al doilea segment, in lungime de 16 kilometri, este estimata la 506,66 milioane lei, fara TVA.

In alegerea ofertei castigatoare se va tine cont de propunerea tehnica (70%) si de pret (30%).

Proiectul face parte din coridorul IV paneuropean, care incepe in Germania la Nurenberg si se continua pe ruta Praga-Viena-Bratislava-Budapesta. In Romania, traseul trece prin Nadlac, Arad, Deva, Orastie, Sibiu, Bucuresti, Fetesti si Constanta.