- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Economie

Conducerea Oil Terminal l-a numit pe Vasile Miu director general interimar

19 Dec, 12:49 • Redactia DailyBusiness
Consiliul de Administratie al Oil Terminal Constanta l-a numit director general interimar pe Vasile Miu, dupa ce joi Mihai Lupu, fostul director general, a demisionat ca urmare a alegerii in functia de deputat, a anuntat compania.
Conducerea Oil Terminal l-a numit pe Vasile Miu director general interimar

„Consiliul de Administratie l-a numit director general al Oil Terminal Constanta pe Vasile Miu, fostul director de Mentenanta din companie. Urmeaza ca in cadrul Adunarii Generale a Actionarilor (AGA) din 22 ianuarie 2009, acesta sa fie confirmat in functie sau sa fie numit un alt director general”, a declarat vineri Mihai Lupu, citat de NewsIn.

El a precizat ca a demisionat joi, 18 decembrie 2009, atat din functia de din functia de director general, cat si din cea de presedinte al Consiliului de Administratie al companiei, pentru ca erau incompatibile cu statutul sau de parlamentar.

Mihai Lupu este membru PNL de 13 ani si a ocupat functia de director general al Oil Terminal Constanta din 20 aprilie 2005.

Actionariatul companiei este format din Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), cu 59,62% din actiuni, Fondul Proprietatea (10%), Broadhurst Investments (7,61%) si alti actionari care detin 22,77%.

Oil Terminal SA Constanta este o companie specializata in depozitarea si vehicularea titeiului, produselor petroliere si petrochimice lichide si a altor produse si materii prime. Infiintata in anul 1898, aceasta reprezinta unul dintre cele mai mari terminale din sud-estul Europei.