COMPANII

Cum poti creste afacerea fara investitie de timp si bani dupa modelul Secret to Business Success

06 februarie 2014, ora 18:51 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
B.jpg
Antreprenorii noii generatii au nevoie de idei creative pentru debutul in afaceri, au nevoie de inventivitate si de explorarea unor domenii in cu totul alta maniera decat abordarile clasice de pana acum.á

"Singura cale spre succes, fie ca vorbim despre indivizi, de companii sau grupuri este creativitatea, iesirea din anonimat printr-o gandire originala, un produs original sau alaturarea unor caracteristici intr-un mod inovativ in cadrul unui produs sau serviciu existent", afirma Catalin Ionescu, unul dintre prestigiosii speakeri ai conferintei "Creativitatea in Business ľ avantajul competitiv pentru performanta companiilor", care va avea loc pe data de 19 februarie 2014, la Bucuresti.

Conferinta dedica un intreg panel noilor tendinte in antreprenoriat. Camelia Dragan-Presedinte Asociatia pentru Antreprenoriat Romania, va prezenta care sunt domeniile si directiile de dezvoltare a noilor afaceri, care sunt asteptarile si ce urmeaza in domeniul antreprenoriatului.

Vor fi prezentate exemple de succes despre cum au fost initiate noi business-uri dupa idei noi, creative si cum au prins in randul publicului. Traian Ispasiu, proprietarul Caffe Tabiet - o cafenea de specialitate in care si-a pus amprenta prin creativitate si inovatie si Nana Catering- primul magazin online de finger food si servicii de catering va vorbi despre ce inseamna a fi antreprenor creativ versus antreprenor. Malina Chirea ne va impartasi din experienta sa legata de lansarea unei idei originale in Romania ľ constituirea Asociatiei Initiativa pentru Fericire.

Alti reputati specialisti experienta indelungata in programe de formare a echipelor de directori, care vor sustine prezentari sunt: Catalin Ionescu, MSc, MBA, Senior Partner, Strategic Change, fost Presedinte si CEO al Codecs, Florin Colceag, Presedinte al Institutului Roman pentru Studii si Cercetari Avansate Gifted Education, antrenor de genii, care a spart barierele construite in jurul creativitatii si o cultiva in randul tinerilor, bazandu-se pe ideea ca ideile creative reprezinta motorul evolutiei si Ozana Giusca. De la Ozana participantii vor afla cum pot creste business-ul fara investitie de timp si bani si despre modelul Secret to Business Success, prezentat pentru prima oara in Romania.

Nu trebuie uitat nici domeniul publicitatii, care utilizeaza din plin creativitatea. Vor sustine prezentari Felix Tataru, Presedinte si Fondator al grupului independent de comunicare GMP Group si Bogdan Prajisteanu, Media Expert cu peste 15 ani experienta pe piata de advertising.

Mai multe detalii despre agenda evenimentului, speakeri si inscriere puteti obtine de daca scrieti la [email protected] sau gasiti accesand: http://www.concordcom.ro/Evenimente/Creativitatea-in-Business/
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 25 Iunie 2019, 19:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter