COMPANII

Inceputul sfarsitului la Fondul Proprietatea

22 octombrie 2013, ora 06:59 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
balantafinanciara1.jpg
Pentru Fondul Proprietatea, actuala oferta de rascumparare de actiuni inseamna primul pas spre lichidare. Valorificarea activelor pentru beneficiul actionarilor nu va compensa, insa, pierderile fostilor proprietari.

Fondul Proprietatea a decis sa rascumpere 600 de milioane de actiuni din piata, la pretul de un leu. Stirea este foarte buna pentru actionarii FP si chiar pentru cei care au disponibilitatea sa cumpere acum actiuni pentru a participa apoi la oferta FP.

Chiar daca nu va putea fi acoperita toata cererea, actiunile vor fi rascumparate proportional cu suprasubscrierea, astfel incat toti cei care participa la oferta din perioada 15 octombrie - 4 noiembrie sa primeasca macar o parte, scrie
Capital.

Decizia managerului de fond Franklin Templeton, aprobata de actionari, ridica totusi cateva semne de intrebare legate de activitatea FP si de durata de viata. Se poate spune ca este inceputul sfarsitului pentru Fond, in conditiile in care se angajeaza tot mai multe plati catre actionari, care presupun vanzare de active din portofoliu pentru a obtine cash.


Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 13 Iulie 2020, 17:21
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter