COMPANII

Lem's deschide un magazin la Reghin, cu investiție 1 milion lei

28 decembrie 2015, ora 12:30 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
zeppelin_config7.jpg
Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis un nou magazin Lem’s în oraşul Reghin.

Acesta este cel de-al doilea magazin deschis în judetul Mureș în a doua jumătate a anului, după magazinul din Sighisoara, în octombrie.

Magazinul din Reghin este al patrulea magazin Lem’s din județ și este situat pe Bulevardul Unirii, langa noul sediu al Politiei Municipale.

Lem’s Reghin are o suprafață de 600 mp, iar investiția pentru deschiderea sa se ridică la 1 milion lei.Anul acesta am deschis deja 4 noi magazine în Transilvania, la Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Sighișoara, iar acum la Reghin. Este o zonă a tării în care dorim să ne dezvoltăm în continuare” declară Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Investiții de peste 8 milioane de lei in rețeaua de magazine de mobilă Lem’s în 2015 –mai mult de jumătate, deschiderile din Transilvania.

În 2015, investiţiile Lemet în reţeaua de magazine Lem’s se ridică până acum la peste 8 milioane de lei. Cu magazinul din Reghin, investiția in magazinele deschise in zona Transilvania ajung la peste 4.5 milioane de lei.

Reducerea TVA se aplică în magazinele Lem’s din 1 ianuarie

Măsura de reducere a TVA de la 24% la 20% are printre obiective încurajarea consumului prin scăderea preţurilor.

„Noi am ales să implementam reducerea preţurilor în acord cu modificarea cotei chiar de la începutul anului. Clienţii Lem’s pot beneficia din 1 ianuarie de reducere generalizată a preţurilor” declară Adrian Rizea.

Acum un produs cu preţ vechi 1240 lei va avea preţul de 1200 lei, reducerea de 40 de lei corespunzatoare reducerii cotei TVA este de 3.2% din pretul de vanzare.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 28 Mai 2020, 07:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter