COMPANII, BURSE

Producator roman de utilaje agricole isi deschide primul showroom in Afumati

28 octombrie 2014, ora 14:58   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
foto utilaj - 2.jpg
Compania Mecanica Ceahlau, unul dintre producatorii istorici de utilaje agricole din Romania, deschide, in luna noiembrie, primul showroom din Romania si lanseaza 4 utilaje agricole noi, 100% concept romanesc, expuse in premiera in cadrul Targului Indagra.

Ambele demersuri fac parte din strategia de reconsolidarea a pozitiei ocupate de catre companie pe piata locala, conform viziunii noii echipe de management care a preluat conducerea Mecanica Ceahlau la inceputul anului 2014.

"Noile produse din portofoliul companiei sunt dezvoltate integral de catre echipa Mecanica Ceahlau, printr-un efort concentrat in 2014 si focusat pe nevoile specifice ale agricultorilor din Romania. Ne apropiem de consumatorii nostri, iar noile produse dezvoltate reprezinta primul raspuns consistent la necesitatile sesizate de catre acestia, dupa ce
Mecanica Ceahlau nu a mai lansat niciun utilaj nou timp de 4 ani", spune Laura Serban, CEO-ul organizatiei.

Imbunatatirea protofoliului de produse inseamna, de asemenea, accesarea unui nou segment de piata, neacoperit pana acum de catre producatorul roman, si anume acela al fermierilor cu mari suprafete agricole in exploatare.Imbunatatirea tehnologiei folosite si dezvoltarea unui nou tip de relationare cu clientii sunt subiecte prioritare pe agenda noii echipe de management.

"Primul showroom pe care il deschidem anul acesta este o forma de a fi mai accesibili, mai receptivi si va aduce mai multa vizibilitate produselor noastre", precizeaza CEO-ul companiei.

Amplasat in Afumati, showroom-ul se intinde pe o suprafata de 2.000 de metri patrati si este rezultatul parteneriatului dintre Mecanica Ceahlau si unul dintre distribuitorii sai de produse, ca urmare a unei investitii comune in amenajarea si dotarea spatiului si a serviciilor de mentenanta si promovare.

Compania intentioneaza sa construiasca astfel de parteneriate cu mai multi distribuitori din reteaua sa, pentru a extinde la nivel national proiectul incepand din 2015.

Infiintata in 1921, Mecanica Ceahlau a fost, timp de zeci de ani, unul dintre principalii furnizori de utilaje agricole pentru piata romaneasca si un partener pe care se bazau producatori agricoli mici si mijlocii din mai multe tari din Europa Centrala si de Est si nu numai.

Dupa 1990, a devenit o societate pe actiuni, iar 9 ani mai tarziu s-a transformat intr-o companie cu capital integral privat. Compania se afla in portofoliul SIF Moldova si este prezidata de catre Catalin Iancu, membru din 2013 al Consiliului de Administratie al SIF 2 si fost presedinte al societatii de administrare a investitiilor OTP Asset Management.

Obiectivul sau principal se refera la transformarea Mecanica Ceahlau intr-o organizatie administrata activ, astfel incat sa produca valoare. Mecanica Ceahlau are peste 200 de angajati si a incheiat anul 2013 cu o cifra de afaceri de aproape 6 milioane de euro.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Vasile Iurgescu a spus:
29/10/2014 09:16
Dar ce anume produce firma,, Ceahlau"?
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 25 Iunie 2019, 19:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter