- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Internet/New Media

Orange Romania va aduce iPhone 3G in 22 august

06 Aug, 10:14 • Redactia DailyBusiness
Operatorul Orange Romania va introduce in 22 august pe piata din Romania noul iPhone 3G al companiei Apple, pana in prezent mai mult de 2.000 de oameni fiind inscrisi pe portalul companiei pentru a afla informatii despre terminalul mobil.
Orange Romania va aduce iPhone 3G in 22 august

Pe data de 22 august, la ora 00:00, Orange va deschide simultan portile a 6 magazine Orange din tara, unde clientii companiei sunt asteptati sa ia parte la lansarea oficiala a iPhone – Orange concept store din Bucuresti si magazinele Orange din Iasi (Bd. Anastasie Panu), Cluj (Bd. 21 Decembrie), Brasov (St. Muresenilor), Timisoara (Bd. Republicii) si Constanta (Sos. Stefan cel Mare).

Terminalul va fi disponibil din 22 august in toate magazinele Orange si intr-un numar de magazine selectate ale partenerilor, au mai transmis reprezentantii operatorului telecom.

„Suntem incantati ca suntem singurul operator care aduce in Romania iPhone 3G. Datorita retelei broadband extinse care permite transferul datelor la viteze 3G/HSDPA, clientii Orange din Romania vor avea posibilitatea sa se bucure de o experienta completa iPhone 3G incepand din data de 22 august”, a declarat Richard Moat, director executiv al Orange Romania.

Compania nu a anuntat pana in prezent planul tarifar pentru terminal.

Incepand din 7 august, clientii isi pot inregistra online pre-comanda pe portalul Orange.ro

Orange a anuntat in luna mai ca va introduce pana la finele anului terminalul creat de Apple.