- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Burger King mai deschide 3 restaurante in Bucuresti si unul in Constanta

30 Oct, 17:34 • Redactia DailyBusiness
Lantul de restaurante tip fast-food Burger King va mai deschide pana la finele anului patru restaurante, 3 in Bucuresti si unul la Constanta, primul din afara Capitalei, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii Atlantic Restaurant, compania care detine franciza Burger King pentru Romania.
Burger King mai deschide 3 restaurante in Bucuresti si unul in Constanta

Cele trei restaurante din Bucuresti vor fi amplasate in centrele comerciale Plaza Romania, Cora Lujerului si Cora Pantelimon.

Potrivit companiei, investitia medie intr-un restaurant Burger King este de cateva sute de mii de euro. Compania are deja 3 restaurante in Bucuresti, in Baneasa Shopping City, City Mall si in Liberty Center. Investitia in toate cele 7 restaurante este de ordinul milioanelor de euro, conform companiei.

Burger King opereaza in prezent peste 11.500 de restaurante in 69 de tari printre care Spania, Germania, Turcia, dar si in SUA. Aproximativ 90% din restaurantele brandului american sunt operate prin francize independente.

In anul fiscal 2007, compania a raportat venituri de 2,234 miliarde dolari, in crestere cu 9% comparativ cu anul anterior. In mai 2006, Burger King a devenit o companie listata public la Bursa de Valori de la New York.