- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Un site de livrari la domiciliu din Cluj a lansat primul \”bar online\” din Romania

21 Oct, 15:56 • cristina.mihai
Site-ul NightBuyers.ro a introdus saptamana trecuta bauturi printre produsele care pot fi comandate de pe site, astfel incat clientii clujeni pot comanda si primi acasa de la specialitati de cafea pana la cocktail-uri, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Corina Buzatu, directorul si unul dintre actionarii companiei Night Buyers.
Un site de livrari la domiciliu din Cluj a lansat primul \bar online\ din Romania

Corina Buzatu si John Torjo au lansat Nightbuyers.ro in decembrie 2007, printr-o investitie initiala de 10.000 euro, acesta fiind un site unde clientii pot sa plaseze comenzi (de la mancare tip fast-food pana la produse farmaceutice) doar pe timpul noptii (intre orele 20.30 si 06:00), livrarile fiind facute in cel mai scurt timp la domiciliu. Pe 15 octombrie, compania a extins tipul de produse care pot fi achizitionate, lansand un bar virtual in colaborare cu barul Le General din Cluj Napoca.

[quote=Corina Buzatu]Ideea a venit din specifica lene studenteasca[/quote]
„Eram cu John si ma gandeam ce bine ar fi daca mi-ar aduce cineva tigari ca sa nu fiu nevoita sa ma duc sa-mi cumpar, iar el a avut ideea de afacere. In ceea ce priveste livrarea de cocktail-uri, s-a intamplat cam la fel”, a povestit Corina Buzatu.

Preturile bauturilor sunt cu maxim 1 leu mai mari decat in bar. In schimb, compania are un comision de 8 lei pe livrare, indiferent de numarul de produse achizitionat. Totusi, cel putin deocamdata, valoarea produselor dintr-o comanda nu poate sa depaseasca 150 lei.

„Noi am livrat bauturi si inainte de a lansa Virtual Bar, insa erau bauturi la sticla, cumparate din magazin, acum discutam despre cocktail-uri facute de barmani profesionisti”, a spus Buzatu.

„Clientii nostri au intre 18 si 35 ani si sunt fie studenti, fie persoane care au un job foarte solicitant”, a mai spus Corina Buzatu.

Compania va lansa la inceputul lunii noiembrie si DayBuyers.ro, serviciu complementar Night Buyers, cu program de livrare intre orele 10:00 si 19:00.

Reprezentantii companiei spun ca vor sa se extinda prin francize, prima urmand sa fie deschisa in noiembrie in Timisoara. Taxa de franciza pentru orasele de marimea Clujului este de 3.500 euro.