- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Agentia Team Advertising s-a inchis

09 Jan, 14:25 • andra.gheorghe
Team Advertising, agentie de publicitate cu 50 de angajati, condusa de Tereza Munteanu, s-a desfiintat la sfarsitul lui decembrie 2008, odata cu expirarea contractului de afiliere la reteaua internationala de comunicare Young&Rubicam.
Agentia Team Advertising s-a inchis

Decizia de desfiintare a companiei s-a luat in momentul in care reteaua Young & Rubicam a decis sa renunte la afilierea cu Team Advertising, informatii ulterioare din piata indicand ca Tempo Advertising, agentie condusa de Dragos Grigoriu, ar fi „in carti” pentru o noua asociere.

„Dupa anuntul celor de la Young & Rubicam (n.r: septembrie 2008) a urmat o perioada de gratie pana in decembrie, interval in care s-au incheiat contractele derulate pentru clienti, iar angajatii s-au reorientat catre alte job-uri”, a declarat pentru DailyBusiness.ro Mihaela Muresanu, PR managerul agentiei Wunderman (parte a retelei Young&Rubicam Brands), unde Tereza Munteanu este managing partner.

Oficialul Wunderman nu a oferit detalii referitoare la cei 50 de angajati care formau echipa Team Advertising.

Pachetul majoritar al Team Advertising era detinut de Compania de Radio Pro, controlata de omul de afaceri Adrian Sarbu.

Printre clientii pe care Team Advertising ii avea in portofoliu se numara companii precum Colgate-Palmolive Romania, Xerox, BCR, Philip Morris sau Procter&Gamble.