- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Bradut Florescu a renuntat la contractul cu Realitatea si a plecat in Thailanda

12 Oct, 13:44 • andra.gheorghe
Bradut Florescu, unul din "vechii" publicitatii romanesti, si-a incheiat contractul cu Realitatea Catavencu, unde coordona strategia de comunicare a grupului. Pasionat de calatorii, despre care scrie detaliat pe portalul Amazing Race, Florescu spune pe blogul sau ca se afla in prezent pe o plaja exotica de pe insula Ko Pha Ngan, din sudul Thailandei.
Bradut Florescu a renuntat la contractul cu Realitatea si a plecat in Thailanda

Contactati de catre DailyBusiness.ro, oficialii Realitatea au confirmat plecarea lui Florescu din grup, dupa expirarea contractului pe care acesta l-a semnat cu boardul trustului in decembrie 2008.

Bradut Florescu a ocupat la Realitatea – Catavencu functia de director strategie comunicare.

Cu o experienta de circa 13 ani in comunicare, Florescu a fost, de-a lungul timpului, director executiv si director de strategie al agentiei DDB Bucharest, director de creatie Media Pro sau director de creatie al agentiei Tempo.

El nu a putut fi contactat de DailyBusiness.ro pentru detalii suplimentare referitoare la planurile profesionale si a sederii din Thailanda, care pare a fi una pe termen lung.

Desi un apropiat al lui Florescu a afirmat ca este vorba doar de „un an sabatic” pe care omul de comunicare si l-a luat, raspunsul lui Florescu la intrebarea „deci ramai acolo?” adresata de un cititor pe blogul personal al publicitarului, a fost „incerc”.