MEDIA & MARKETING

Bradut Florescu a renuntat la contractul cu Realitatea si a plecat in Thailanda

12 octombrie 2009, ora 13:44, autor(i): Andra Gheorghe 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bradut-mediu.jpg
Bradut Florescu, unul din "vechii" publicitatii romanesti, si-a incheiat contractul cu Realitatea Catavencu, unde coordona strategia de comunicare a grupului. Pasionat de calatorii, despre care scrie detaliat pe portalul Amazing Race, Florescu spune pe blogul sau ca se afla in prezent pe o plaja exotica de pe insula Ko Pha Ngan, din sudul Thailandei.
Contactati de catre DailyBusiness.ro, oficialii Realitatea au confirmat plecarea lui Florescu din grup, dupa expirarea contractului pe care acesta l-a semnat cu boardul trustului in decembrie 2008.

Bradut Florescu a ocupat la Realitatea - Catavencu functia de director strategie comunicare.

Cu o experienta de circa 13 ani in comunicare, Florescu a fost, de-a lungul timpului, director executiv si director de strategie al agentiei DDB Bucharest, director de creatie Media Pro sau director de creatie al agentiei Tempo.El nu a putut fi contactat de DailyBusiness.ro pentru detalii suplimentare referitoare la planurile profesionale si a sederii din Thailanda, care pare a fi una pe termen lung.

Desi un apropiat al lui Florescu a afirmat ca este vorba doar de "un an sabatic" pe care omul de comunicare si l-a luat, raspunsul lui Florescu la intrebarea "deci ramai acolo?" adresata de un cititor pe blogul personal al publicitarului, a fost "incerc".
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 28 Ianuarie 2022, 11:19
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter