- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Noul pachet \”Adevarul\” cu filme de Nicolaescu a costat \”sute de mii de euro\”

22 May, 15:08 • andra.gheorghe
Productia si promovarea colectiei de DVD-uri cu filme semnate de Sergiu Nicolaesu, distribuite incepand de vineri la pachet cu cotidianul Adevarul, a costat cateva sute de mii de euro, potrivit lui Hadrian Mateescu, directorul executiv al grupului.
Noul pachet \Adevarul\ cu filme de Nicolaescu a costat \sute de mii de euro\

Noul pachet Adevarul cu continut multimedia pe DVD se va vinde la pretul de 7,9 lei.

„Inserturile vor fi distribuite la pachet cu publicatia Adevarul incepand de vineri, timp de 12 saptamani, iar primul numar va aparea intr-un tiraj de 50.000 de exemplare”, a afirmat Mateescu.

„Pentru celelalte numere vom ajusta tirajul in functie de cerere. Proiectul a beneficiat de o investitie de cateva sute de mii de euro, care cuprinde atat productia cat si promovarea lui, pe TV si radio”, a spus pentru DailyBusiness directorul executiv al Adevarul Holding, grupul care editeaza cotidianul.

DVD-urile vor contine pelicule semnate de Nicolaescu precum „Duelul”, „Revansa”, sau „Cu mainile curate”.

Proiectul este sustinut de companiile Rompetrol si BCR.

Mateescu a precizat ca acest proiect face parte din strategia de repozitionare si promovare a publicatiei Adevarul pe nisa cotidienelor quality, inceputa urma cu 2 ani.

Alte ziare nationale care distribuie continut multimedia pe CD sau DVD sunt Cotidianul, Jurnalul National, Evenimentul Zilei.