- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

PR-ul mall-urilor Bucuresti Mall si Plaza merge la 2activePR dupa un pitch cu 4 agentii

22 Mar, 13:24 • Redactia DailyBusiness
Agentia de relatii publice 2activePR a castigat comunicarea Anchor Group, proprietarul Bucuresti Mall si Plaza Romania, dupa o licitatie desfasurata in la inceputul anului, la care au participat, in total, 4 agentii, potrivit 2activePR.
PR-ul mall-urilor Bucuresti Mall si Plaza merge la 2activePR dupa un pitch cu 4 agentii

Agentia a fost contractata pana in 2011, pentru servicii de de relatii publice, strategie si consultanta pentru mallurile Anchor. Valoarea contractului nu a fost facuta publica.

Inaugurat in anul 1999 si localizat in centrul Bucurestiului, Bucuresti Mall este primul centru comercial deschis in Romania.
Plaza Romania a fost deschis in 2004.

2activePR s-a lansat pe piata locala de PR in anul 2000. Agentia ofera servicii de consultanta in comunicare corporate si de marketing, management de criza, campanii de informare si educare, platforme si proiecte CSR, servicii de event management si marketing.

Echipa 2activePR reuneste 14 consultanti, care gestioneaza clienti ca Albalact, Bristol Myers-Squibb, British Airways, Holcim, Lockheed Martin Aeronautics, McGraw-Hill Education, Procter&Gamble, Pernod Ricard, Romstal sau Timisoreana.