- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Presage comunica pentru TPA Horwath Romania

11 Mar, 12:53 • Redactia DailyBusiness
Presage Public Relations & Public Affairs a anuntat ca gestioneaza contul de comunicare al biroului din Romania al companiei de consultanta financiara TPA Horwath.
Presage comunica pentru TPA Horwath Romania

Presage va oferi TPA Horwath servicii de consultanta in comunicarea corporate, B2B, servicii de media relations, event management si alte actiuni specifice.

„Am intrat in 2011 intr-o nota optimista, care se simte, de altfel, la nivelul intregii piete de relatii publice. Companiile realizeaza intr-un mod mult mai pragmatic importanta unei comunicari coerente si constante, sincronizata cu obiectivele de business”, a declarat Adela Catalina Bulic (foto), group account director in cadrul Presage Public Relations & Public Affairs.

„2011 va fi un an energic, un an mai curajos decat 2010. Presage a inceput 2011 intr-un ritm alert, mare parte din discutiile initiate in ultimul trimestru al anului trecut concretizandu-se rapid in primele luni ale acestui an. Am adaugat trei clienti noi in portofoliu”, a mai spus Adela Catalina Bulic.

Cu sediul central la Viena, TPA Horwath este una dintre cele mai importante companii de consultanta financiara din Europa Centrala si de Est si, fiind parte din reteaua Crowe Horwath International.

Compania este activa pe piata din Romania din 1998, oferind servicii de consultanta: contabilitate, audit, taxe si consultanta juridica.

Presage Public Relations & Public Affairs este o agentie de comunicare si relatii publice infiintata in anul 2008, ce ofera servicii de consultanta in comunicare strategica (interna sau externa), media relations, event management, comunicare B2B si public affairs, precum si instrumente complexe de analiza de imagine si audit media.