- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

30% din locuintele Monaco Towers din Berceni au fost contractate in 5 luni

14 Feb, 17:34 • Redactia DailyBusiness
Peste 30% din cele 304 unitati locative ale proiectului rezidential Monaco Towers din cartierul Berceni au fost contractate de la lansarea pe piata a proiectului, in octombrie 2007, au declarat, reprezentantii DTZ Echinox, agentul exclusiv al proiectului, pentru DailyBusiness.
30% din locuintele Monaco Towers din Berceni au fost contractate in 5 luni

Proiectul este dezvoltat de Marble House, divizia de real estate a grupului de firme Metal House, cu activitati in reciclarea de materiale feroase si transport de metale fieroase, si presupune o investitie de cateva zeci de milioane de euro.

Locuintele proiectului rezidential au suprafete cuprinse intre 85,7 si 209 metri patrati, iar preturile pornesc de la 1.125 euro/mp pentru apartamentele cu 2 camere si 1.080 euro/mp pentru apartamentele cu 3 camere, a precizat Razvan Julea, proiect manager Monaco Towers.

„Ponderea cea mai mare a apartamentelor contractate pana in prezent au avut-o apartamentele cu doua camere”, a precizat Julea.

Constructia proiectului a demarat in iunie 2007, iar finalizarea lucrarilor este prevazuta pentru decembrie 2009.

Aceasta este primul proiect dezvoltat de Marble House, insa potrivit lui Julea, compania planuieste sa mai lanseze pe piata anul acesta inca doua proiecte rezidentiale.

Proiectul este finantat de BCR.