REAL ESTATE

Emil Boc: Tronsoanele de autostrada Comarnic-Brasov si Pitesti-Sibiu "vor pleca la drum in acest an"

01 mai 2011, ora 11:07 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
autostrada.jpg
Premierul Emil Boc a anuntat, sambata, la Bacau, ca proiectele tronsoanelor de autostrada Comarnic-Brasov si Pitesti-Sibiu 'vor pleca la drum in acest an'.
Aceste investitii fac parte dintr-un 'prim lot cuprinzand 20 de proiecte, aprobat miercuri (27 aprilie, n.r.) in Guvern, ce urmeaza a fi realizate in parteneriat public privat. (...) Tot in baza unui asemenea tip de colaborare vor mai fi realizate si alte doua tronsoane de autostrazi: Targu-Mures - Iasi - Ungheni si Bucuresti - Focsani, care dupa discutiile purtate azi (sambata, 30 aprilie, n.r), cu liderii PDL din judetele Moldovei, ar putea fi prelungit pana la Suceava si Siret, la iesirea din tara spre Ucraina', a declarat Emil Boc, citat de Agerpres.

Premierul a afirmat ca ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, si-a aratat disponibilitatea sa discute la Comisia Europeana prelungirea proiectului initial.

'Sper ca la discutia finala cu Comisarul european pentru transporturi propunerea de astazi, privind prelungirea autostrazii Bucuresti - Focsani, sa obtin ca tronsonul de autostrada sa iasa din Romania pe la Siret sa fie o reusita. Ma bazez pe faptul ca iesirile catre granitele non europene sunt extrem de importante', a aratat el.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 06:22
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter