- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Investitie de 4 mil. euro intr-un complex rezidential in nord-vestul Capitalei

07 Feb, 14:36 • Redactia DailyBusiness
Compania romaneasca Wiz Corporation va investi 4 mil. euro in constructia unui complex imobiliar cu 50 de locuinte, in nord-vestul Bucurestiului, a declarat Irina Grosu, directorul de comunicare al Media City Real Estate, promotorul proiectului.
Investitie de 4 mil. euro intr-un complex rezidential in nord-vestul Capitalei

Complexul de locuinte, denumit Optimus Residence, va avea o suprafata construita de 5.000 metri patrati.

Ansamblul rezidential va fi construit pe un teren de 2.000 mp si pune la dispozitia rezidentilor spatii comerciale cu o intindere de de 550 mp. Locuintele vor dispune de suprafete cuprinse intre 41 si 115 metri patrati.

Lucrarile de constructie pentru Optimus Residence au inceput la 1 februarie 2008, iar termenul estimat pentru livrarea la cheie este luna martie 2009. Locuintele din cadrul proiectului vor avea un pret mediu de vanzare de 1.270 euro/mp.

Media City este o companie de consultanta imobiliara specializata in proiecte rezidentiale si solutii pentru segmentele office si terenuri.

Din grupul de firme Media City mai fac parte CreditTeam, brokerul de credite cu reteaua cea mai extinsa din Romania si Media City Construction, cu activitati in domeniul hidroizolatiilor.

Media City mai promoveaza proiectele rezidentiale Serena (Sos. Viilor), Aurora (Otopeni), Sisesti Residence (B-dul Ionescu Sisesti), Austrian Village (Crevedia), Odysseus Residence (Neptun), Cronos Residence (Olimp), Green Forest (Corbeanca).