TURISM, NEW MEDIA

Proprietarii Vola.ro vor sa vanda 30% din firma

17 iunie 2013, ora 15:50 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
truica.jpg
Proprietarii agentiei online de turism Vola.ro vor sa vanda 30% din actiunile grupului care detine firma din Romania si care activeaza si pe pietele din Polonia, Ucraina si Vietnam, a declarat Daniel Truica, managing partner Vola.ro, care evalueaza grupul la 27-30 milioane euro.

"Noi mai avem un business similar in Polonia, unul in Ucraina si altul in Vietnam. Volumul cifrei de afaceri din Polonia reprezinta cam 75% fata de vanzarile din Romania", a spus Truica.

"Ucraina se va apropia de 1,5 milioane de euro in acest an, iar activitatea din Vietnam este chiar la inceput. Eu nu am actiuni la societatile din Polonia, Ucraina sau Vietnam, insa avem o intelegere ca la momentul vanzarii o sa am participatie de 25% in tot grupul, pentru ca intentionam sa vindem tot grupul, nu doar afacerea din Romania", a adaugat reprezentantul Vola.ro.

Daniel Truica detine 33,3% din Vola.ro, firma inregistrata in Romania, cu afaceri de aproape 21 de milioane de euro anul trecut. Restul de 66,6% este in posesia unui fond de investitii polonez inregistrat in Cipru, scrie Mediafax.Pe piata locala a agentiilor de turism online mai activeaza companii precum Paravion.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 08 August 2022, 00:37
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter