TURISM, CARIERE

Un nou Director General la Athenee Palace Hilton Bucuresti

09 martie 2018, ora 14:37 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Rainer_Gieringer_GM_Hilton.jpg
Athénée Palace Hilton București anunță desemnarea lui Rainer Gieringer la conducerea hotelului, înlocuindu-l pe Aykut Korkmaz, care a preluat poziția de director general la Hilton Baku.

Gieringer are o experiență de 25 de ani în industria ospitalității și în cadrul lanțului de hoteluri Hilton. Recent, a petrecut cinci ani în Ungaria în calitate de director general al Hilton Budapest City.

Înainte de Budapesta, Gieringer a petrecut patru ani în Turcia, ocupând funcția de manager de hotel pentru Hilton Istanbul, iar anterior a fost director de operațiuni pentru Hilton Ankara.

Înainte de aceste poziții, Gieringer a condus departamentele operaționale ale hotelurilor Hilton Mainz și Hilton Mersin.Pe lângă managementul hotelurilor, Gieringer a acumulat expertiză de-a lungul timpului prin implicarea directă în cadrul unor proiecte speciale, precum procesul de rebranding al hotelului Hilton Nicosia, sau deschiderea hotelului Hilton Sofia la începutul anilor 2000.

Experiența vastă a lui Gieringer în domeniul ospitalității a început timpuriu, odată cu studiile sale desfășurate la Hotelfachschule Villa Blanka, Școala de Management Hotelier din Austria. Gieringer revine la București după 13 ani, după ce în perioada 2003-2005 a ocupat funcția de manager de operațiuni food & beverage la Athénée Palace Hilton.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Sambata, 15 August 2020, 05:09
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter