- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Cariere

25% din publicul lui Jack Welch la conferinta din Bucuresti lucreaza in finante-banci

25 Apr, 12:35 • Redactia DailyBusiness
In primele trei luni de la anuntarea conferintei lui Jack Welch s-au inscris deja aproape 700 de participanti de la 160 de companii, informeaza oficialii Qualians, organizatorul evenimentului, 25% dintre acestia lucrand in domeniul financiar-bancar.
25% din publicul lui Jack Welch la conferinta din Bucuresti lucreaza in finante-banci

Cate 10% dintre participanti provin din consulting, domeniul auto, IT&Telecom si industria petrolului. Alte companii care au inscris deja reprezentanti pentru conferinta din 2 iunie activeaza in domeniile farmaceutic, advertising&PR, asigurari, transport, retail, FMCG, constructii, real estate.

Cele mai mari grupuri inscrise numara 40 de persoane, in timp ce jumatate dintre companii au inscris unul sau doi participanti.

Un bilet de participare costa 500 de euro.

Intr-un interviu acordat DailyBusiness, de Octavian Pantis, unul din partenerii Qualians in luna februarie, el afirmase ca se inscrisesera 250 de participanti – estimand triplarea numarului pana in iunie.

Jack Welch, fost director executiv al General Electric, cunoscut ca unul dintre cei mai performanti manageri contemporani si numit „CEO of the Century” de revista Fortune, va sustine o conferinta la Bucuresti, pe 2 iunie 2008, pentru un onorariu de peste 200.000 $.

Ultima functie ocupata de Jack Welch este cea de director executiv al companiei General Electric, pe care a parasit-o in aprilie 2001, pentru a se retrage. Ulterior, Welch a continuat sa ofere consultanta unor companii incluse in topul 500 Fortune, si si-a scris memoriile, sub titlul „Jack: Straight from the Gut”, alaturi de o serie de alte lucrari de business.

Printre recunoasterile primite de Welch de-a lungul carierei se numara „CEO of the century” (revista Fortune in 2000), si „Most Admired CEO of the last 20 years” (revista Chief Executive in 2005). Welch are o avere de peste 700 de milioane de dolari.