- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Lifestyle

Olguta Vasilescu nu lasa criza energetica sa strice Craciunul in Craiova! „Extindem iluminatul festiv in cartiere! Noi facem economie pentru ca folosim leduri”

19 Sep, 21:23 • Cornel Ghimeșan
Craiova o să aibă un Crăciun luminat și anul acesta. Lia Olguța Vasilescu anunță că restricțiile UE pentru economisirea energiei nu vor afecta iluminatul public de sărbători.
Olguta Vasilescu nu lasa criza energetica sa strice Craciunul in Craiova! Extindem iluminatul festiv in cartiere! Noi facem economie pentru ca folosim leduri

Craiova o să aibă un Crăciun luminat și anul acesta. Lia Olguța Vasilescu anunță că restricțiile UE pentru economisirea energiei nu vor afecta iluminatul public de sărbători.

Criza energetică nu va afecta modul în care se desfășoară sărbătorile de iarnă la Craiova. Chiar dacă facturile sunt în continuă creștere, Lia Olguța Vasilescu a asigurat comunitatea de faptul că iluminatul public de sărbători nu va fi afectat de această situație.

Te-ar putea interesa și: Ministrul Energiei cere ANRE „să-și facă treaba”

„Având în vedere că anul trecut am fost desemnați de European Best Destinations ca fiind una dintre cele mai frumoase destinații de Crăciun și pentru iluminatul festiv, ornamentele și decorațiunile luminoase de sărbători vor fi, și de această dată, o componentă importantă din conceptul Târgului de la Craiova. Astfel, vom intra și anul acesta în competiția europeană pentru cel mai frumos târg de Crăciun. Situația actuală, de creștere a facturilor la curent, nu va afecta iluminatul public de sărbători al municipiului Craiova, pentru că noi folosim, încă din anii precedenți, leduri. Astfel, continuăm să facem economii și să beneficiem de cele mai frumoase decorațiuni de Crăciun”, transmite Lia Olguța Vasilescu.

Craiova o să aibă luminițe de Crăciun. Criza energetică nu afectează sărbătorile.
Craiova o să aibă luminițe de Crăciun. Criza energetică nu afectează sărbătorile.

Craiova folosește, încă din anii trecuți, leduri pentru iluminatul festiv

Pentru a sublinia faptul că această criză cu care ne confruntăm nu va afecta desfășurarea sărbătorilor de iarnă, edilul amintește faptul că și în anii trecuți în Craiova au fost folosite becuri led, care sunt o optiune excelentă atunci când îți dorești să economisești energie. De asemenea, aceasta a mai anunțat că anul acesta își propune să extindă și în alte cartiere iluminatul festiv.

„Pentru anul acesta, ne-am gândit să extindem iluminatul festiv de sărbători și în alte cartiere, iar primul care va beneficia de decorațiuni luminoase de Crăciun va fi Craiovița Nouă. Mai ales că acolo, am demarat, în aceste zile, reabilitarea esplanadei, unde vom face reparații în toată zona respectivă și vom schimba inclusiv locurile de joacă”, a afirmat Lia Olguța Vasilescu, conform stiripesurse.ro 

Poți să citești și: Vodafone majorează facturile clienților. Cât vor ajunge să plătească românii, din cauza scumpirii energiei

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult