- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Crypto

Panică! Cel mai cunoscut investitor crypto din România, îngrijorat după ce Bitcoin a scăzut cu 80% față de recordul din 2021: „Așa ceva părea incredibil!”

10 Nov, 18:46 • Cornel Ghimeșan
Celui mai popular investitor din crypto, din România, nu-i vine să creadă că prețul unui Bitcoin a ajuns la aproape 15.000 de dolari pentru o unitate. Mihai Daniel a recunoscut că urmează o perioadă foarte grea.
Panică! Cel mai cunoscut investitor crypto din România, îngrijorat după ce Bitcoin a scăzut cu 80% față de recordul din 2021: „Așa ceva părea incredibil!

Ziua de 10 noiembrie 2022 a marcat încă o perioadă neagră pentru investitorii din crypto. Valoarea unui Bitcoin a scăzut aproape de 15.000 de dolari, un nou record negativ, atins ultima oară din decembrie 2020. Se anunță vremuri grele pentru românii cu criptomonede, a avertizat cel mai popular investitor din țară, Mihai Daniel.

Valoarea Bitcoin a scăzut cu -80% azi dimineață, față de recordul din noiembrie 2021. În ultimele zile, BTC a pendulat în zona de 17.000 – 21.000 de dolari.

„Aș fi vrut să vin cu foarte multe vești bune astăzi, dar nu știu despre ce să vorbesc mai întâi. Bitcoin a testat o zonă incredibilă. Poate că acum câteva luni de zile părea incredibil. Am testat 15.523 de dolari pentru Bitcoin. 

Azi e ziua cu Consumer Price Index. Este foarte multă teamă și paranoia în jurul acestor cifre. Dacă acest CPI este mare, rezultatele sunt devastatoare. 

Doresc să fac apel la calm, la toți cei din industria crypto. Gândiți-vă că nu-i aveți! Asta cred că este cea mai bună abordare. Ceea ce va supraviețui acestui dezastru temporar, cu siguranță are șanse să dea randamente și poate să întoarcă banii cu profituri frumoase celor care au stat și îndurat această perioadă extrem de dificilă”, a declarat Mihai Daniel, în vlogul său.

 

Investitorul crypto Mihai Daniel, îngrijorat pentru ceea ce va urma în 2023

 

De asemenea, Mihai Daniel a vorbit și despre platforma de tranzacționare FTX, care ar urma să dea faliment și despre proiectul crypto LUNA, care s-a dovedit a fi o mare țeapă. În plus, traderul a mai avertizat că BTC ar putea rămâne extrem de slab luni de zile sau peste un an de zile, cu atât mai mult în contextul crizei economice care se prefigurează.

„FTX, nu știu ce șanse are să-și revină. Sunt unii care cred că sunt șanse ca și LUNA să-și revină. Dar nu sunt șanse. Avem SOLANA, proiectul preferat al celor de la FTX, care a fost afectat. Poate să ajungă liniștit la 8 dolari, nu văd problema. Panica și disperarea înrăutățesc extrem de mult lucrurile. Sunt amplificatori uriași. Zona în care ne aflăm în bear market ne indică faptul că ne apropiem de o capitulare.

Ce nu este clar, dacă această capitulare va veni în următoarele luni sau această agonie se va întinde pentru încă cel puțin un an de zile. Asta e o întrebare foarte, foarte bună”, a mai transmis Daniel.

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult