- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Diverse

A vrut să dea o spargere ca în filme, dar s-a oprit la oala cu sarmale. Povestea românului care a primit 3 ani de închisoare pentru un prejudiciu stabilit în sarmale și pungi de carne congelată

11 Oct, 12:21 • Fundeanu Madalina
Un român a vrut să dea o spargere, dar s-a oprit să mănânce sarmale. Acesta s-a ales cu stomacul plin și cu 3 ani de închisoare.
A vrut să dea o spargere ca în filme, dar s-a oprit la oala cu sarmale. Povestea românului care a primit 3 ani de închisoare pentru un prejudiciu stabilit în sarmale și pungi de carne congelată

Un bărbat din Carei a fost condamnat joia trecută de Judecătoria Carei la doi ani şi opt luni cu executare după ce a vrut să dea o spargere, dar planul i-a fost spulberat de pofta de sarmale.

Sarmalele, o adevărată ispită!

Conform informațiilor PortalSM

, individul a pătruns în casa unei persoane cu scopul de a fura, dar între timp i s-a făcut foame. La scurt timp după ce a intrat în locuință, s-a așezat la masă și a mâncat câteva sarmale dintr-o oală aflată în bucătărie. Apoi, hoțul a luat mai multe pungi cu carne din congelator și le-a pus într-o plasă, cu intenția de a le sustrage. Ghinionul său a fost acela de a adormi pe canapea înainte de a reuși să plece cu bunurile.

Bărbatul a fost găsit de proprietara casei, o femeie în vârstă de 52 de ani, care a sunat imediat la urgențe. După ce a fost prins, bărbatul a recunoscut că a intrat în locuință, unde a mâncat sarmale și a încercat să fure carne, dar a adormit pe canapea înainte de a reuși să ducă planul la capăt.

Prejudiciul cauzat a fost de 30 de lei, iar inițial proprietara a cerut tragerea la răspunderea penală a hoțului. Ulterior, femeia s-a răzgândit, dat fiind cuantumul foarte mic al pagubei, anunță presa.

Te-ar putea interesa și: Numeroase piețe afectate de furturi. Încă un retailer a alarmat această problemă!

Hoțul de sarmale
Hoțul de sarmale

Mai mult de atât, se pare că hoțul a mai intrat peste o altă femeie singură, iar din bucătăria de vară a sustras 50 de lei. După ce a părăsit locul faptei, s-a oprit la un magazin de unde a cumpărat o bere. După câteva momente, a fost oprit de organele de poliție. Bărbatul a recunoscut tot și a fost condamnat la 2 ani și 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiuni de furt calificat.

Potrivit Antena 3 CNN, magistrații din cadrul Judecătoriei Carei au reținut faptul că individul reprezintă un pericol pe viitor și că acesta trebuie trimis după gratii.

„În ceea ce privește modul de comitere al faptei instanța reține că inculpatul a avut o manieră de comitere a infracțiunii rudimentară, fără procedee excepționale, însă ceea ce a determinat în opinia instanței creșterea gradului de pericol al infracțiunii comise este pătrunderea inculpatului în locuințele persoanelor vătămate, femei singure, cu care dacă inculpatul s-ar fi întâlnit, acțiunile potențiale ale acestuia de a scăpa ar fi putut genera consecințe ce ar constat în vătămarea integrității corporale sau a sănătății persoanelor vătămate”, au declarat magistrații.

Citește mai multe știri: Politica supermarketurilor se schimbă. Ce trebuie să știe părinții atunci când pășesc în supermarket cu copiii!