- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Știri externe

Numeroase piețe afectate de furturi. Încă un retailer a alarmat această problemă!

28 Sep, 09:59 • Cornel Ghimeșan
Încă un retailer important a semnalat furturile care au loc în mod frecvent. Este vorba de H&M, unul dintre cele mai mari lanțuri de retail, care a semnalat această problemă ce este tot mai des îtâlnită în Statele Unite ale Americii.
Numeroase piețe afectate de furturi. Încă un retailer a alarmat această problemă!

Angajarea de personal pentru securitate pare a fi soluția perfectă pentru problema prezentată. Furturile se întâmplă tot mai des în Statele Unite ale Americii, însă H&M este unul dintre cele mai mari lanțuri de retail din lume, iar această chestiune ar trebui să aibă o bază de securitate bine constituită.

„Statele Unite sunt cele care ies în evidență”, a declarat pentru Reuters Helena Helmersson, CEO-ul H&M, al doilea cel mai mare retailer de îmbrăcăminte din lume.”, informații relatate de Hotnews.

Furt haine
Furt haine

Vezi și: https://www.dailybusiness.ro/stiri-externe/din-cauza-scumpirilor-ungurii-au-ajuns-sa-fure-alimente-din-magazine-numarul-furturilor-a-crescut-alarmant-320826/

Furtul din magazine – o problemă tot mai serioasă

Statele Unite ale Americii reprezintă un loc periculos și un loc predispus la furturi și alte tipuri de infracțiuni, iar furturile sunt aproape o problemă infonsivă pentru unii dintre oamenii americani. Totuși, conform celor comunicate de către Profit.ro, Adam Karlsson, directorul financiar al marelui magazin de haine H&M se află în discuții cu investitorii magazinului pentru a putea lua cele mai bune decizii în combaterea acestei probeme. A fost declarat de către agenția Bloomberg (conform Profit.ro) că soluțiile prezentate sunt următoarele: retailerii americani au juns în poziția în care să închidă unele dintre magazine, reducerea programului de muncă, schimbarea selecției de produse. Cele mai afectate orașe din SUA sunt: Los Angeles, New York, Houston și Seattle – orașe în care s-a dovedit faptul că hoții nu doar că „practică” această infracțiune tot mai des, dar au devenit și mai agresivi.

Cu mult mai importante decât impactul financiar al acestor infracțiuni, violența și îngrijorările legate de siguranță continuă să fie propritatea pentru toți vânzătorii cu amănuntul, indiferent de dimensiunea lor sau domeniul de activitate.”, declară David Johnston, vicepreședinte al NRF.

Nu doar S.U.A. este afectată!

Statele Americii nu este singurul loc unde sunt predispuse infracțiunile, în această categorie se încadrează și Marea Britanie. John Lewis, CEO-ul lanțului de magazine a afirmat faptul că și Marea Britanie are aceeași problemă: furturile se întâmplă tot mai des în magazine!

„A devenit o epidemie. Din nefericire, anul trecut am văzut de două ori mai multe infracțiuni”, a declarat Sharon White.

Care este, de fapt, problema?

Costul de trai din ziua de astăzi a afectat la nivel global, în acest caz făcâînd abstracție de statul român. Astfel, trebuie să se aducă la cunoștință faprul că Statele Unite ale Americii și Marea Britanie sunt doar două exemple care constituie cele des întâlnite infracțiuni de furt. Mai multi directori de lanțuri au anunțat că sunt necesare măsuri de precauție pentru a evita prezența hoților în magazinele lor. De asemenea, unul dintre directori din cadrul Primark a propus instalarea unei camere pe umărul fiecărui angajat.

Vezi și: https://www.dailybusiness.ro/turism/tara-din-europa-cu-cei-mai-multi-hoti-de-buzunare-locul-in-care-ai-toate-sansele-sa-ramai-fara-portofel-369393/

 

 

Trăim în secolul vitezei, în secolul în care ORICE este la un click distanța, iar diferențele sunt dictate de calitatea “ambalajului”. Trăim în secolul în care suntem victimele dezinformării ... citește mai mult